Monolith from beyond time

Monolith from beyond time
Heathen

Wednesday, December 29, 2010

7 πράγματα που δεν πρέπει να κάνετε στον DM


1) Να του επιτείθεστε (με ζάρια, όπλα κλπ). Ο dm είναι ιερός...2)Να του δίνετε φαγητό και αναψυκτικά την ώρα του παιχνιδιού.
Μπορεί να καταλήξετε να παίζετε μόνοι σας ενώ αυτός απολαμβάνει τα σνακ.
3) Να του το παίζετε cool. Ο DM ξέρει τι noobια είστε. 4) Να τον εκνευρίζετε. Μπορεί να τα πάρει και να σας ρίξει τέρατα σαν αυτόή αυτό...ή, αν του κάνετε μεγάλη καφρίλα, αυτό.

( prophét the dark lord)

5)Να επιζείτε παρά το στρατό τεράτων που ρίχνει να σας φάνε.

6) Να του ρεζιλεύετε τα boss, είτε με απλό grapple...
είτε με μαζικά όργια!
7) Να παίζετε ηλεκτρονικά. PSP, PC, κινητό του Μήτσου, e-book, ακόμα και !game-boy!
τη δίνουν στον dm. 8) Και φυσικά να μην κοιμάστε, στη μάχη με τον τελικό κακό τουλάχιστον!

Ευχαριστώ για την κατανόηση.
ο dm.
Υ.Γ.Δείτε την έκφραση της Άρτεμης!

Sunday, December 26, 2010

Φωτογραφίες απο τις 2 τελευταίες συναντήσεις μας

































Το βίντεο πρέπει να το κόψω αναγκαστικά σε μερικά κομμάτια γιατί αλλιώς δεν ανεβαίνει... Οπότε θα περιμένετε λίγο ακόμα...

Tuesday, December 14, 2010

Οι τεχνικές της ημέρας

12)FROZEN MAGIC [GENERAL]
Τα ξόρκια ψύχους σας είναι ακόμια πιο ισχυρά όταν τα διαμορφώνετε σε μια frostfell περιοχή.

Προαπαιτούμενα: Con 13, Snowcasting.
Όφελος: Σε ψυχρές περιοχές (Θερμοκρασία κάτω των 40° F),
έχετε +1 επίπεδο διαμορφωτή για τα ξόρκια με την υποκατηγορία [cold].
Σε περιοχές υπέρτατου κρύου (κάτω από –20° F), έχετε επίπεδο διαμορφωτή +2 για τα ίδια ξόρκια.

11)FROZEN BERSERKER [GENERAL]
Όταν εισέρχεστε σε Ικανότητα rage το σώμα σας ενισχύεται με ενέργεια ψύχους.
Προαπαιτούμενα: Ικανότητα rage.

Όφελος: Όσο διαρκεί η οργή σας, αποκτάτε το cold subtype. Έχετε ανοσία στο ψύχος, αλλά ευπάθεια στη φωτιά, δηλαδή όταν δέχεστε fire damage, αυτό πολλαπλασιάζεται με 1.5.

Sunday, December 12, 2010

Taint (Ζει ανάμεσα μας...!!)

Τaint

Ένα από τα χαρακτηριστικά που διακρίνει ένα απλό παιχνίδι φαντασίας από ένα παιχνίδι φαντασίας/τρόμου είναι η ιδέα ότι το κακό είναι μια δύναμη διαφθοράς. Παρόλο που ένας paladin μπορεί να παραμείνει απόλυτα ηθικός στις πράξεις του ή ακόμα και στις σκέψεις του, μακροχρόνιοι αγώνες ενάντια στις δυνάμεις του κακού μπορούν να διαβρώσουν το σώμα και την ψυχή του. Οι πραγματικοί ήρωες αρνούνται να επιτρέψουν την εξάπλωση της διαφθοράς του κακού, απωθώντας τη μέσω μαγείας ή ιερής μετάνοιας. Μερικές φορές, παρόλ’ αυτά, ακόμα και καλοπροαίρετοι χαρακτήρες καταλήγουν να αποδέχονται τη διαφθορά μέσα τους, χρησιμοποιώντας τη για να αυξήσουν τη σωματική ή την ψυχική τους δύναμη.

Οι χαρακτήρες μπορούν να αποκτήσουν διαφθορά, όταν εισέλθουν σε χώρους που πλήμμυρίζουν από κακό, όταν έρχονται σε επαφή με ένα εξαιρετικά κακό αντικείμενο, μέσα από τις επιθέσεις συγκεκριμένων τεράτων και πράττοντας όπως κάποιος κακός. Αυτή η διαφθορά μπορεί να εμφανιστεί σωματικά (corruption) ή ψυχικά (depravity). Και η σωματική και η ψυχική διαφθορά μετριέται σε πόντους. Τυπικά οι χαρακτήρες μπορούν να πάρουν 1 έως 3 πόντους corruption/depravity από την έκθεση σε κακό. Παρατεταμένη έκθεση γενικά έχει τη δυνατότητα να προσθέσει 1 πόντο corruption/depravity κάθε 24 ώρες έκθεσης.

Στις περισσότερες περιπτώσεις ο χαρακτήρας μπορεί να επιχειρήσει να κάνει ένα save για να αντισταθεί στα συμπτώματα της δαφθοράς. (Corruption->Fortitude save, Depravity->Will save)

Κάθε φορά που ένας χαρακτήρας παίρνει με τη μία περισσότερους πόντους σωματικής διαφθοράς απ’ ότι το Constitution modifier του, επιχειρή άλλο ένα Fortitude save (DC 15 + points of corruption acquired). Αν το save είναι επιτυχές, ο παίκτης γινεται sickened για 1d4 γύρους∙ αν αποτύχει γίνεται nauseated για 1d4 γύρους.
Ομοίως, κάθε φορά που ένας χαρακτήρας παίρνει με τη μία περισσότερους πόντους ψυχικής διαφθοράς απ’ ότι το Wisdom modifier του, επιχειρή άλλο ένα Will save (DC 15 + points of depravity acquired). Αν το save είναι επιτυχές, ο παίκτης γινεται dazed για 1d4 γύρους∙ αν αποτύχει γίνεται stunned για 1d4 γύρους.

Τα κακά πλάσματα και οι undead είναι ανεπηρέαστοι από τα αρνητικά συμπτώματα της διαφθοράς. Έχουν αυτομάτως τόσους πόντους σωματικής και ψυχικής διαφθοράς ίσα με τα 3/2 του Charisma score, +1 για undead ή +2 για outsiders. Δεν έχουν penalties εξαιτίας της διαφθοράς τους, αλλά μπορούν να τους χρσιμοποιήσουν για να αποκτήσουν feats ή να αποτελέσουν μέρος κάποιας prestige class (Corrupt avenger, Death delver, Dread witch, Fiend-blooded, Purified of the hallowed doctrine, Tainted scholar -- αν είναι κάποιο ωραίο θα το μεταφράσω, αλλά προς το παρόν μάθετε τι είναι taint και όποις θέλει να γίνει τόσο “corrupt” που περισσότερο δεν γίνεται μου λέει!)

Συμπτώματα της διαφθοράς

Και η σωματική και η ψυχική διαφθορα εκδηλώνονται με ήπια, μέτρια και σοβαρά συμπτώματα. Η σχέση μεταξύ των πόντων διαφθοράς ενός παίκτη και των Constitution και Wisdom scores του καθορίζει τη σοβαρότητα των σωματικών και ψυχικών συμπτωμάτων της διαφθοράς του. Ένας χαρακτήρας με υψηλό Constitution μπορεί να πάρει περισσότερους πόντους σωματικής διαφθοράς πριν εκδηλώσει σωματικά συμπτώματα, ενώ ένας χαρακτήρας με χαμηλό Wisdom εκδηλώνει σχετικά γρήγορα ψυχικά συμπτώματα από την ψυχική του διαφθορά. (Αυτά κρίνονται σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα, όπου τέρμα αριστερά κοιτάει ο παίκτης για το Con/Wis του και μετά οριζόντια για να δει που είναι τα όρια mild/moderate/severe taint και πότε πεθαίνει/τρελαίνεται από την υπερβολική διαφθορά) :

Con or                                  Mode-
Wis         No         Mild        rate       Severe     Dead/
Score     Taint     Taint      Taint     Taint      Insane
1–4         0              1              2–5         6–13         14+
5–8         0             1–3          4–11       12–27        28+
9–12       0             1–5          6–17       18–41        42+
13–16     0             1–7          8–23       24–55        56+
17–20     0             1–9         10–29      30–69        70+
21–24     0             1–11       12–35      36–83        84+
25–28     0             1–13       14–41      42–97        98+
29–32     0             1–15       16–47      48–111     112+
33–36     0             1–17       18–53      54–125     126+

Γενικά ένας χαρακτήρας μόλις βρίσκεται για πρώτη φορά σε μια από τις τρεις καταστάσεις διαφθοράς έχει χρόνο 24 ώρες για να διώξει τη διαφθορά αυτή και να κατεβεί στο προηγούμενο επίπεδο διαφθοράς ή να μείνει χωρίς διαφθορά, αλλιώς τα μόνα πράγματα που τον σώζουν είναι miracle και wish spell (βλ. παρακάτω ή σε άλλο post για τους τρόπους να διώξει κανείς το taint). Από τη στιγμή που περνάνε οι 24 ώρες, χωρίς να έχει θεραπευτεί ο παίκτης εκδηλώνεται ένα σύμπτωμα από αυτή τη βαθμίδα.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: Ο Ozaïd ήταν κακό παιδί και πήγε με τους drow. Επειδή, όμως, είχε αγαθή ψυχούλα και επειδή πήγε και χάραξε ένα όνομα που είδε σε μια ψευδαίσθηση πάνω σε ένα εξίσου αγαθό σκυλάκι άρχισε σιγά σιγά να διαφθείρεται ψυχικά. Ο Leoeak (ή όπως και αν γράφεται), ένας άχρηστος παππάς που δεν φρόντισε να είναι 9ο caster level δεν μπόρεσε να του κάνει heal στις πρώτες 24 ώρες και ο καημένος και αβοήθητος Ozaïd περιμένει να του εμφανιστεί ένα σύμπτωμα mild depravity. Αν παρόλ’ αυτά γίνει κάποιο θάυμα θα βρεθεί με 0 βαθμούς και δεν θα εμφανίζει πλέον συμπτώματα. Αν ο κακός Ozaïd συνεχίσει να ανεβάζει τη διαφθορά του, θα φτάσει στο moderate depravity και θα πάρει και από εκεί ένα σύμπτωμα, κρατώντας το mild που είχε από πριν, αν βέβαια ο κακός παππάς δεν έχει φτάσει σε κατάλληλο επίπεδο μέχρι τότε για να του το κατεβάσει και να μείνει σε mild. Αν ο Ozaïd γίνει τόσο κακός που (έχοντας πάρει 2 extra feats από την κακία του) ξεπεράσει τα όρια που επιτρέπει η σοφία του, θα γίνει ένα τρελάρας που δεν θα ξέρει τι του γίνεται και τότε δεν τον σώζει ούτε θαύμα. (Έτσι, λοιπόν, σας εξήγησα τι παθαίνει γενικά κανείς σε κάθε περίπτωση, θέττωντας ένα στόχο για τον παίκτη μου, δηλαδή να γίνει τρελάρας και να βλέπει πολύχρωμους δράκους στα μαλλιά της Felony και ένα κοπάδι από παππαδιές να διεκδικεί τον priest μας).

Τώρα, αν κάποιος φτάσει όντως σε σημείο να έχει τόση διαφθορά που ξεπερνάει τα όρια του παραπάνω πίνακα, πέφτει στα χέρια του Αντώνη και ουσιαστικά πεθαίνει ή σταματάει να παίζει με αυτόν τον υπερβολικά διεφθαρμένο παίκτη και φτιάχνει καινούριο. Τα συμπτώματα έρχονται σύντομα στο ίδιο post μαζί με διεφθαρμένες φωτογραφίες (!!!)

Saturday, December 11, 2010

Prestige Classes & Μεταφυλές

Απο εδώ και πέρα οι Μεταφυλές και τα Prestige Classes θα βρίσκονται σε ξεχωριστά blog τα οποία μπορείτε να βρείτε στα δεξιά των post. Απλα πατήστε την εικόνα και θα ανοίξει το blog.

Thursday, December 9, 2010

Τέλεια. Ρε, κάνε αυτό με τις εικόνες! Μπες dnd-prestigeclasses.blogspot.com και δες.

Wednesday, December 8, 2010

Επειδή βαρέθηκα να το βλέπω τόσο πεζό το ιστολόγιο, προτείνω στον Παπατζιμ τα εξής:
1) Από τα πρότυπα ιστολόγια άλλαξε το και βάλε το παράθυρο εικόνας, το τρίτο αποτέλεσμα.
2) Γενικό φόντο βάλε την εικόνα που σου έστειλα με μαιλ, και απενεργοποίησε την κυλιση με σελίδα (αυτό θα την κάνει να κυλάει με το κείμενο στην πραγματικότητα.)
3) Στην προσθήκη gadget κάτω από τον τίτλο βάλε εικόνα, τη δεύτερη που σου έστειλα.
4) Βάλε άλλα δυο gadgets, την αναζήτηση και τις πιο δημοφιλείς αναρτήσεις.

Αυτά σίγουρα θα κάνουν το blog πολύ πιο ελκυστικό.

Saturday, December 4, 2010

Thri-kreen

Λοιπόν, τα τελευταία δεν άντεχα να τα μεταφράσω, άρα τα άφησα στα Αγγλικά. Έχω να δηλώσω ότι αν ποτέ αλλάξουμε παίκτες....αύτο θα γίνω και....απλά είναι τέλειοι!! Sorry αν έχω πολλά λάθη :P


Thri-Kreen

Μανιώδεις κυνηγοί και αλάθητοι ιχνηλάτες, οι θρι-κριν είναι μια φυλή με λαό εντόμων που μερικές φορές αποκαλείται και «οι ιπποτες – αλογάκια της Παναγίας». Είναι ανεξιχνίαστα και άγνωστα πλάσματα∙ όσοι δεν τα ξέρουν καλά πιστεύουν ότι είναι τέρατα που διψάνε για αίμα. Όντας νομαδικοί λαοί που περνάνε τις σύντομεες ζωές τους διανύοντας μεγάλες αποστάσεις στις ερήμους, τις περιοχές με χαμηλή βλάστηση και τις σαβάννες του νότου, τα θρι-κριν είναι σχεδόν άψογοι κυνηγοί.

Προσωπικότητα
Κάθε θρι-κριν σχηματίζει έντονες σχέσεις με ένα σύνολο άλλων όμοιών του, θεωρώντας τους «συνεργάτες» σε δύσκολες καταστάσεις και άτομα που αξίζει να υπερασπιστούν αν χρειαστεί. Όλοι οι άλλοι εκτός της μικρής ομάδας θεωρούνται άγνωστοι και εχθροί.

Εξωτερική περιγραφή
Ένα θρι-κριν μοιάζει με ένα δίποδο αλογάκι της Παναγίας με μικρή καμπούρα. Ο εξωσκελετός τού σώματός του έχει μια απόχρωση του κίτρινου, παρόμοια με αυτή της άμμου. Από τα έξι άκρα του σώματος, τα δύο που είναι πιο χαμηλά χρησιμοποιούται για το περπάτημα και τα τέσσερα πιο πάνω καταλήγουν σε τετραδάχτυλα και με γαμψά νύχια χέρια. Τα θρι-κριν έχουν μεγάλο και επικίνδυνο σαγόνι και σύνθετα μάτια (όπως της μύγας). Δύο μικρές κεραίες ξεπετάγονται από το πάνω μέρος του κεφαλιού τους. Φοράνε λίγα ρούχα πέρα από μικρά υποζύγια για να κρατάνε τα όπλα και τον εξοπλισμό τους.

Σχέσεις
Τα θρι-κριν βλέπουν τον εαυτό τους ως τους καλύτερους κυνηγούς και με τα υπόλοιπα πλάσματα έχουν απλά τη σχέση κυνηγού/κυνηγημένου (ή απλά θύτη/θύματος). Σέβονται τους barbarians και τους rangers και όσους άλλους δε βλάπτουν τη φύση με κανένα τρόπο. Από την άλλη οι απολίτιστες, κτηνώδεις και κακές φυλές, όπως τα gnoll και τα orc καταστρέφουν τη φύση και τη γη η οποία θα έπρεπε να διεκδικείται με σεβασμό και γι’ αυτό τα θρι-κριν τους βλέπουν με μεγάλη εχθρότητα. Οι πολεμιστές-αλογάκια της Παναγίας γενικά θεωρουν το λαό της πόλης και τους αγροτικούς πληθισμούς άλλων φυλών ως μη-κυνηγούς και για αυτό το λόγο πιστεύουν πως δεν αξίζουν την προσοχή τους (και την εχθρότητα τους αντίστοιχα).

Alignment
Τα θρι-κριν δεν έχουν κυριολεκτικά καμία κοινωνική δομή εκτός από τις μικρές ομάδες που σχηματίζουν με τους κοντινότερούς τους συμμάχους. Η αντίληψη για περίπλοκους κανόνες που αφορούν στην κοινωνική συμπεριφορά είναι ανύπαρκτη για αυτά. Είναι σχεδόν πάντα χαοτικής «παράταξης» και συχνά ουδέτεροι με σεβασμό προς τους καλούς και τους κακούς.

Οι περιοχές των θρι-κριν
Τα θρι-κριν θέλουν ζέστη. Προτιμούν τα θερμά και ξηρά κλίματα, ειδικά περιοχές που υπάρχουν ξερά φυτά, όπου οι περισσότεροι άλλοι λαοί θεωρούν μη κατοικήσιμες. Από τη στιγμή που είναι μια νομαδική φυλή, δε δημιουργούν μόνιμους καταυλισμούς και ταξιδεύουν κουβαλώντας ελάχιστα πράγματα πέρα από εργαλεία και φαγητό από το ένα μέρος στο άλλο



Θρησκεία
Τα θρι-κριν ακολουθούν σε μεγάλο βαθμό μια δρυιδική παράδοση αντί για τις μυριάδες θεότητες των άλλων φυλών. Τα θρι-κριν δρυίδες λειτουργούν ως ψυχικοί οδηγοί της φυλής.

Γλώσσα
Τα θρι-κριν μιλούν τη δική τους γλώσσα, την Thri-Kreen (!!!) η οποία σποτελείται από ήχους που μοιάζουν με «κλικ», με σφυριγματα και με γρήγορες κοφτές κινήσεις των σαγονιών τους. Οι παίκτες που επιλέγουν ως φυλή τα θρι-κριν μιλούν και την κοινή.

Ονόματα
Τα θρι-κριν δεν ξεχωρίζουν τα αρσενικά και τα θηλυκά ονόματα και δε χρησιμοποιούν επίθετα. Παραδείγματα ονομάτων (και με λίγα λόγια, ώρα να χυθείτε στο γέλοιο παιδιά!) : Chak-tha, Drik-chkit, Kacht-ta, Katchka, Pakcha, Pik-ik-cha, Ptekwe, Tak-tha, Tik-tik.

Ταξιδιώτες
Οι περισσότεροι ταξιδιώτες θρι-κριν είναι barbarians, rangers ή druids – χαρακτήρες οι οποίοι είναι καλοί σε ανοιχτές περιοχές και ευνοούνται από τη συγκεκριμένη φυλή. Σε σπάνιες περιπτώσεις, ένας κυνηγός θρι-κριν βρίσκεται σε μια ομάδα με άτομα από άλλες φυλές και δημιουργεί δεσμούς, παίρνοντας συτούς τους «συντρόφους» του, όπως και σε περίπτωση που ήταν άλλα θρι-κριν.

Racial traits
  • +2 Strength, +4 Dexterity, –2 Intelligence, +2 Wisdom, –4 Charisma: Τα θρι-κριν είναι δυνατά και γρήγορα, αλλά σκέφτονται διαφορετικά από τα περισσότερα ανθρωποειδή και δυσκολεύονται να έρθουν σε επαφή με το λαό και τις άλλες φυλές.
  • Monstrous humanoid: τα θρι-κριν δεν πέφτουν θύματα των ξορκιών που επηρεάζουν μόνο τα ανθρωποειδή, όπως τα “charm person” και “dominate person”.
  • Μεσαίο μέγεθος: Ως μεσαίου μεγέθους πλάσματα, τα θρι-κριν δεν έχουν bonus ή penalty εξαιτίας του μεγέθους τους.
  • Ταχύτητα : 40 πόδια (8 τετράγωνα/γύρο)
  • Darkvision 60 πόδια
  • Αντίσταση στις ιδιότητες ξορκιών ύπνου.
  • +3 φυσική άμυνα (λόγω εξωσκελετού)
  • Πολλά άκρα: Τα θρι-κριν έχουν 4 χέρια και γι’ αυτό το λόγο μπορού να πάρουν το featMultiweapon fighting” (σελ. 304 “Monster Manual” αλλά το έχω και παρακάτω) αντί για το “Two-weapon fighting”. Επίσης μπορούν να πάρουν το featMultiattack”. (Αυτά τα feats δεν δίνονται λόγω φυλής)
  • Φυσική επίθεση: Τα θρι-κριν μπορούν να επιτεθούν με 4 νυχιές και ένα δάγκωμα. Τα νύχια προκαλούν ζημιά 1d4 και το δάγκωμα είναι δευτερεύουσα επίθεση και προκαλεί επίσης 1d4 ζημιά. Ένα θρι-κριν μπορεί να επιτεθεί με ένα όπλο (η με πολλά ταυτοχρόνως) χρησιμοποιώντας το κανονικό attack bonus και να κάνει μια επίθεση με νύχια ή δάγκωμα ως δευτερεύουσα επίθεση.
  • Δηλητήριο: Με δάγκωμα. Αρχική ζημιά: 1d6 (Dex), δευτερεύουσα ζημιά: παράλυση, DC 11 + Constitution modifier. Ένα θρι-κριν παράγει αρκετό δηλητήριο για ένα δηλητηριώδες δάγκωμα τη μέρα.
  • Leap (το “leap” δεν το μεταφράζω, γιατί θα το κάνουμε παρτούζα στο τέλος): +30 racial bonus στα jump checks
  • Τα θρι-κριν χρησιμοποιούν τα gythkas και τα chatkchas ως martial weapons και όχι exotic. (βλ. παρακάτω τι είναι αυτά τα ακαταλαβίστικα όπλα...)
  • Φυσικά σαϊονικοί (!): Τα θρι-κριν παίρνουν 1 επιπλέον power point (με copyright από τη Microsoft (μικρομάλακην) με αγάπη) στο πρώτο level. Αυτός ο πόντος (η πρωϊον ενίοτε) δεν τους δίνει, παρόλ’ αυτά τη δυνατότητα να προκαλέσουν σαϊονικές δυνάμεις εκτός αν πάρουν τη δυνατότητα μέσω άλλης πηγής, όπως level(s) σε κάποια σαϊονική κλάση. (Μπαμπινιώτης: σαϊονικός-σαϊονική-σαϊονικόν, επίθετο, ο περί δυνάμεων του μυαλού και της σκέψης, ο σχετικός με την αλλαγή του υλικού κόμου μέσω χρήσης πνευματικών δυνάμεων. ΣΥΝΩΝΥΜΑ: μενταλιστικός,κουταλολιγιστικός, διάδοχος του Uri-Geller κλπ.)
  • Σαϊονικές ικανότητες: 3/day – chameleon, know direction. 1/day – psionic displacement, metaphysical claw. Το επίπεδο αυτού που τις προκαλεί είναι ίσο με το μισό του hit dice (minimum 1ου). Τα DC των saves βασίζονται στο Charisma.
  • Hit dice της φυλής: Ένας χαρακτήρας θρι-κριν ξεκινάει με 2 level monstrous humanoid, κάτι που σημαίνει: -hit dice 2d8 –base attack bonus +2 –base saving throw bonuses Fort +0 , Ref +3 Will +3
  • Skills της φυλής: Το ότι τα θρι-κριν είναι monstrous humanoids τους δίνει 5x(2 + Int. Modifier) skill points ανά level του monstrous humanoid. Τα skills αυτή της φυλής είναι τα : Balance, Climb, Hide, Jump, Listen και Spot.
  • Τα θρι-κριν έχουν +4 στα Hide checks σε αμμώδεις και ξηρές περιοχές.
  • Feats της φυλής: Ένας χαρακτήρας θρι-κριν έχει το featDeflect Arrows” ως επιπλέον feat. Επιπλέον κάθε monstrous humanoid level τους τους δίνουν ένα feat.
  • Αυτόματες γλώσσες: κοινή, thri-kreen. Επιλέον γλώσσες: elven, giant, gnoll, goblin, halfling
  • Κλάση προτίμησης: ranger
  • Ρύθμιση των level: +2 (???)
Ό,τι χρειάζεται να ξέρει κανεις πέρα από αυτά για να είναι ένα θρι-κριν:

Σαϊονικές ικανότητες

Chameleon
Manifesting Time: 1 standard action
Duration: 10 min./level
Your skin and equipment take on the color and texture of nearby objects, including floors and walls. You receive a +10 enhancement bonus on Hide checks.

Know direction/location
Manifesting Time: 1 standard action
Duration: Instantaneous
You generally know where you are. This power is useful to characters who end up at unfamiliar destinations after teleporting, using a gate, or traveling to or from other planes of existence. The power reveals general information about your location as a feeling or presentiment. The information is usually no more detailed than a summary that locates you according to a prominent local or regional site, such as “approximately 20 miles northwest of Greyhawk City.” If no prominent sites are nearby, answers such as “adrift on the Sunless Sea” are also possible, which at least provide some information about location. Using this power also tells you what direction you are facing. Using this power prior to making a Knowledge (the planes) check with astral caravan grants a +2 bonus on the check.

Metaphysical claw
Manifesting Time: 1 standard action
Duration: 1 min./level
If you have a claw attack (either from an actual natural weapon or from an effect such as claws of the beast) or a bite attack (which could be a natural bite attack or one you gain by means of the power bite of the wolf), you can use this power to provide one of your natural weapons a +1 enhancement bonus on attack rolls and damage rolls.
Augment: If you spend 4 additional power points, this power’s duration increases to 1 hour per level.
In addition, for every 4 additional power points you spend, this power improves the natural weapon’s enhancement bonus on attack rolls and damage rolls by 1.

Feats

Multiweapon fighting
A creature with three or more hands can fight with a weapon in each hand. The creature can make one extra attack each round with each extra weapon.
Prerequisites: Dex 13, three or more hands.
Benefit: Penalties for fighting with multiple weapons are reduced by 2 with the primary hand and reduced by 6 with off hands.
Normal: A creature without this feat takes a –6 penalty on attacks made with its primary hand and a –10 penalty on attacks made with its off hands. (It has one primary hand, and all the others are off hands.) See Two-Weapon Fighting, page 160 of the Player’s Handbook.
Special: This feat replaces the Two-Weapon Fighting feat for creatures with more than two arms.


Multiattack
The creature is adept at using all its natural weapons at once.
Prerequisite: Three or more natural attacks.
Benefit: The creature’s secondary attacks with natural weapons take only a –2 penalty.
Normal: Without this feat, the creature’s secondary attacks with natural weapons take a –5 penalty.


Weapons

Gythka: This two-handed exotic melee weapon is a polearm with a blade at each end. You can fight with it as if fighting with two weapons, but if you do, you incur all the normal attack penalties associated with fighting with two weapons, just as if you were using a one-handed weapon and a light weapon. A thri-kreen can wield two gythkas at once as double weapons due to its four arms, but takes penalties as if its off-hand weapon were a one-handed weapon, not a light weapon.

Chatkcha: This exotic ranged weapon is a crystalline throwing wedge.

                     Damage                 Range
Weapon     Cost     (M)     Critical       Inc.       Weight     Type
Gythka        60 gp   1d10*   x2               —          25 lb.        Slashing
Chatkcha     1 gp     1d6      18–20/x2    20 ft.       3 lb.          Piercing

*Double weapon, deals 1d10/1d10 damage.