Monolith from beyond time

Monolith from beyond time
Heathen

Wednesday, April 10, 2013

Καίγονται τα πισινά μας!

Αγαπημένοι συμπαίκτες,
Όπως θα παρατηρήσατε we had our asses kicked hard, ή, ελληνιστί, πέφταμε σαν τις μύγες. Θα πω "ευχαριστώ καλό μου critical που έκανες τον Avatar πυγολαμπίδα και έκανε λίγο damage", γιατί κατά τα άλλα η παραγωγή ζημιάς του party ήταν πολύ χαμηλή.

Avatar
Ο Mordiac μας έβγαλε από μια δύσκολη κατάσταση με τα δρυιδικά του O(ver)P(owered) κόλπα - βλέπε huge ασημένιο δράκο να αποκεφαλίζει με τα δόντα του έναν άλλον πρώην μεταλλικό νυν leech


Mordiac o.O
ενώ ο Bodinok παρά τις δυσκολίες με τη διατάραξη της μαγείας, κατάφερε προσευχόμενος πάλι στην κοπέλα του

 
Queen of Pain
να γυρίσει πίσω το χρόνο ώστε να μπορέσουμε να τα κάνουμε αυτή τη φορα όλα λίγο καλύτερα. Εμείς οι υπόλοιποι του πάρτυ δυστυχώς δεν σταθήκαμε τόσο τυχεροί, ώστε παρά το απαράμιλλο ταλέντο και την ασύγκριτη δεξιότητά μας, δεν μπορέσαμε να ξεπεράσουμε την γκίνια μας και πέσαμε θύματα του σατανικού ζαριού 100 -


και στο σημείο αυτό θα θυμηθώ το υπέροχο 150+ damage που έσκασε ο Leak (σορρυ αν γράφω λάθος το όνομα, διορθώστε με παρακαλώ) στον θείο του Bodinok, μονάχα για να πάει χαμένο, καθώς ανέκτησε λίγο αργότερα ολόκληρη την ζωή του. Οφείλω βέβαια να παρατηρήσω και μια αλλαγή που συνέβη στον φίλο και συνάδελφο αυτιά Ozaϊd, όταν κάποτε γύρισα το κεφάλι μου, εγώ και το πουλί μου μαζί, μόνο για να δω ένα πλοκαμωτό ιαγουάρο εκεί που κανονικά τα μυτερά αυτιά θα μου έκρυβαν τη θέα.


Πρίν
Μετά





----------------------------------->







Είναι προφανές ότι χρειαζόμαστε σχέδιο και ενώ μέχρι τώρα τα έχουμε πάει αρκετά καλά κάνοντας grapple σε κάθε ίνα του Sleeper, κάτι μου λέει ότι αυτή η λύση δε θα κρατήσει για πολύ. Ως ταπεινό ψωμί του πάρτυ σας ζητώ να προτείνετε μερικά σχέδια για να βγάλουμε και αυτήν τη μέρα καθαρή.



Με εκτίμηση,
(που θα ήταν μεγαλύτερη αν βάζατε και καμιά φορά τους χαρακτήρες σας να κάνουν κανένα μπάνιο)
η Ψίον,
Felony

10 comments:

  1. Μου ρεζιλέψατε το μποςς!! Αλλα θα παρει εκδικηση ο Sleeper..Ξανάνοιξα την ψηφοφορία για να παιξω λίγο ακόμα μαζί σας. );)

    ReplyDelete
  2. Επίσης, ρε παιδιά, τι καστάρετε κιάλλα σπελλς? Ένστικτο αφτοσυντήρησης ΔΕΝ έχετε?

    ReplyDelete
  3. "Ένστικτο αφτοσυντήρησης ΔΕΝ έχετε" χαχαχαχα respect προσκυνώ απλά !!!
    Δεν χρειάζεται άγχος το πράμα είναι απλό έχουμε μία άλλη ευκαιρία όχι για να φέρουμε εις πέρας την αποστολή αλλά για να ζήσουμε . Πόσα lvl είπαμε είναι ο sleeper ; 16 ; Και πειραγμένος να φανταστώ
    Μόνο που σκέφτομαι ότι δεν μπορούμε να νικήσουμε το κοιμησμένο boss τρελένομαι που να ήταν και ξύπνιος δηλαδή...

    ReplyDelete
  4. Πιστεύω (δεν θα είμαι τόσο τυχαιρός αλλά η ελπίδα πεθαίνει αφού πέσουμε) στις πιθανότητες να φέρω 2 critical μέσα σε 5 γύρους και να ρίξω μια 500αρα++ έτσι για ζέσταμα .

    ReplyDelete
  5. Στην φωτογραφία μου τώρα που το θυμήθηκα την τράβηξες στις απόκριες από την Ερμού ;;;;

    ReplyDelete
  6. Χάρη η ουσία είναι το σχέδιο που θα κάνετε. Κάτστε κάτω εσύ η Άρτεμις και ο Μήτσος, βρείτε τι buffs χρειάζεσαι, τι combo μπορείτε να κάνετε, πως είναι το γύρω terrain και τι αδυναμίες μπορεί να έχει ο υπναρούλης και κάτι θα βγει..

    ReplyDelete
  7. Χρειάζεται να αναφέρω μάλλον τον Παπατζίμη στο teamwork γιατί την προηγούμενη φορά αποποιήθηκε για λίγο τον ρόλο του selfish- evil-villain-mastermind και πήγε να κάνει heal!! (άσχετο που δεν πέτυχε, είχε αγνές προθέσεις)

    Α, και, ρε, ξέρω από που τράβηξε τη φωτό σου! Από εκείνο το παρακμιακό μαγαζί με τα αποκριάτικα δίπλα στο σπίτι της!

    ReplyDelete
  8. Καταρχας ειμαι τοσο ενθουσιασμενη που απαντησατε στην αναρτηση μου!! Δευτερον, ναι χαρη, απο την Ερμου. Τριτον, θέλω προτάσεις για σχέδιο. Μετα από το grapple τι κανουμε?

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. Χα, έλειψα για λίγο και κόντεψε να πεθάνει όλο το παρτυ. Filthy casuals...

    ReplyDelete