Monolith from beyond time

Monolith from beyond time
Heathen

Sunday, November 7, 2010

AVATAR (Χάρης)



7 comments:

  1. Αλέξανδρε, για κάποιο λόγο μου φαίνεται ότι πήρες έτοιμο ένα άδειο character sheet ως φωτογραφία ή σκανάρισμα από το internet και το έκανες edit στο paint ή σε κάποιο καλύτερο προγραμμά ή κάτι!! Αυτό ήταν που μπορούσες να κάνεις μόνο εσύ; Η απλά μας κοροϊδεύεις;!!!

    ReplyDelete
  2. εγώ ο χάρης το έκανα και επειδή δεν μου ερχόταν άλλος τρόπος και ψιλό βαριόμουν το έκανα έτσι. . .

    ReplyDelete
  3. Κάτσε να το τελειώσει πρώτα... και, Βασίλη, κάνε και συ τίποτα αντίστοιχο!

    ReplyDelete
  4. Βασίλη τη επόμενη φορά που θα πιστέψεις ότι έκανα κατι τόσο απλό τσέκαρε πρώτα το όνομα πριν αρχίσεις να λες ότι θές και δεύτερον καλύτερα που το ανέβασε ο Χάρης για να μην κάθομαι να παίρνω τηλέφωνα τους πάντες... Τέλος, πιθανότατα το "προγραμματάκι" (δεν ειναι ακριβώς πρόγραμμα, γι' αυτο το βάζω σε "") θα είναι έτοιμο σημερα το βράδυ...

    ReplyDelete
  5. Sorry Χάρη που σας μπέρδεψα...Βασικά δεν κοίταξα ότι το είχες κάνει εσύ. Και εμένα από την όλη ιστορία μου έχει μείνει ένα πράγμα. Αγαπητέ Αλέξανδρε, πόσες χιλιάδες φορές παίζει να σου ότι θέλω να το κάνω εγώ μόνος μου; Γιατί μετά έβριζες από το τηλέφωνο ότι θα κάτσεις να τα φτιάξεις όλα και τι να ασχοληθώ; Νομίζω ότι το μόνο που χρηάζομαι είναι το player's handbook για να ελέγξω αν έχουν γίνει σωστά οι αλλαγές και paint! Και τώρα έχω και τα δύο. Απλά μην ανεβάσεις εσύ τα stats μου (και δεν κάνω πλάκα θα σου κάνω report αν τα ανεβάσεις...) έτσι επειδή απλά στο ζητάω... Και δεν έγινε τίποτα...! Ok?

    ReplyDelete
  6. Tο σφυρλί του Μόραντιν.

    ReplyDelete
  7. ??? Πού κολλάει ο περίφημο σφυρλί? Μη μου πεις ότι έκανα ορθογραφικά... (=.=)

    ReplyDelete