Monolith from beyond time

Monolith from beyond time
Heathen

Saturday, November 6, 2010

Οι χαρακτήρες σας στο blog

Μία μέρα πριν από μια ακόμα μας συνάντηση. Όχι και η καλύτερη για έναν dm. Πέραν του ότι πρέπει να πάρω 200 τηλέφωνα για να συνεννοηθούμε και να κανονίσουμε και οι 8 (είμαστε και πολλοί πανάθεμά μας), πέραν του ότι πρέπει να διπλοτσεκάρω αν έχω τους χάρτες, αν έφτιαξα σωστά το xp, αν ξέρω απ'εξω κάθε ατάκα, στρατηγική και επίθεση του boss, έχω και ένα άλλο βάσανο.
Τα χαρτιά των παικτών.

Με βαριά καρδιά αρχίζω να τα ψάχνω σε όλο το δωμάτιο. Τα άτιμα έχουν μια μανία να βρίσκονται διασκορπισμένα σε κάθε διαφορετική γωνιά, ντουλάπα και τσάντα που υπάρχει.
Και φυσικά, ποτέ δεν τα βρίσκω όλα.
"Έλα Άρτε, έχεις εσύ το χαρτί σου; Δεν το βρίσκω πουθενά!"
"Ναι;! Και πως θα παίξουμε την παίκτρια σου αύριο που δε θαρθεις; Για πες λίγο πόσο AC έχεις;...."

Το πρώτο χαρτί που βρίσκω είναι του Βασίλη. Το ψάρεψα από την τσάντα του σχολείου (πως βρέθηκε εκεί;) Μέχρι τις προάλλες δεν είχε συμπληρώσει όλα τα skill του. Μετά χάσαμε την μπροστινή σελίδα του! Ευτυχώς, έκατσε και το ξανάγραψε και τώρα είναι εντάξει. Το βάζω στην άκρη.
Από το χαρτί του Αχιλλέα λείπει όλη η πάνω αριστερή γωνία, σαν κάτι να τη δάγκωσε. Πάντως όχι άνθρωπος. Ελέγχω για τίποτα κτηνώδεις αρουραίους στην τσάντα από την οποία το έβγαλα και, αφού δε βρίσκω τίποτα, συνεχίζω.
Ένα τέταρτο μετά βρίσκω το φύλλο του Παπατζίμη ανάμεσα σε κάτι κομικς. Του λείπει η σελίδα με τα spells. Ελπίζω να τα έχει πάρει μαζί του, μαζί με το κανονικό χαρτί του που φέρνει κάθε φορα.
Το χαρτί του Μήτσου γράφει πάνω lvl 3, που κάποιος το έσβησε βιαστηκά και έγραψε lvl 5. Δε θέλω να δω τίποτα άλλο. Το βάζω με τα υπόλοιπα.
Η Μαίρη και ο Γιάννης θυμάμαι ότι τα κράτησαν, οπότε δεν ανησυχώ.
Οπότε ένας μένει...
-Έλα ρε! Κάνει ο Χάρης από την άλλη άκρη της γραμμής.
-Έλα, να σου πω, έχεις μήπως το χαρτί σου στο σπίτι; Δεν το βρίσκω!
-Ναι ρε, σίγουρα, μισό να κοιτάξω.
Την τελευταία φορά το είχε χάσει και αναγκαστήκαμε να το φτιάξουμε όλο από την αρχή λίγο πριν ξεκινήσουμε να παίζουμε. Περιμένω λίγα λεπτα, ενώ ο Χάρης κάτι ακούγεται να μουρμουρίζει.
-Ακούς ρε; Δεν το βρίσκω τώρα, σίγουρα κάπου εδώ θα είναι, σε λίγο που θα μαζέψω θα το βρώ.
-Καλά αλλά άν το βρεις μην ξεχάσεις να το φέρεις,
-Ναι ρε, εννοείται!
-Καλά, άντε γεια.
-Bye.
Αναστενάζω. Τις τελειταίες τρεις φορές είχε ξεχάσει το χαρτί, αφού μάλιστα του είχα τηλεφωνήσει. Μετά το έχασε.


Όπως καταλαβαίνετε τα χαρτιά είναι σχεδόν πάντα ένα πρόβλημα. Για αυτό είχα την εξής ιδέα: Τι θα λέγατε να ανεβάσουμε τα stats σας στο blog; Έτσι και θα μπορούμε να τα διορθώνουμε συνέχεια, και δε θα χάνονται ποτέ, και θα τα έχουμε όπου και όποτε θέλουμε. Μπορείτε να γράφετε εδώ αναλυτικά όλα τα skills, spells και items σας με πλήρη περιγραφή το καθένα, εικόνες και σχόλια. Και κάθε φορά που θα ανεβαίνετε lvl, θα διορθώνουμε και τα στατιστικά στο blog. Το rp θα είναι καλύτερο από δω, αφού θα μπορείτε να γράψετε πλήρως την προσωπικότητα και το παρελθόν σας, και ο χαρακτήρας πιο ζωντανός, αφού θα εξελίσσεται με συνεχώς καινούριες προσθήκες. Λοιπόν, τι λέτε; Φτιάχνετε το εικονικό μας party;

No comments:

Post a Comment