Monolith from beyond time

Monolith from beyond time
Heathen

Wednesday, April 8, 2015

Πολιτικά παιχνίδια

Παλιά αυτοκρατορια

Όλα γίνονται λοιπόν για το χρυσό; Πολλές πληροφορίες έφτασαν στα αυτιά μας από την Άιριν. Και παραθέτω:

Η παλιά αυτοκρατορία των δρακοκαβαλάρηδων, η αυτοκρατορία της Νέραθ, προσπαθεί να επιστρέψει, να αναγεννηθεί. Για αυτό χρειάζεται οικονομικούς πόρους.
Δύο είναι οι πηγές οικονομικής της ενίσχυσης που μέχρι τώρα γνωρίζουμε.
  1. Αποτελεί την πρώτη δύναμη σε εμπόριο και παραγωγή οπίου.Μέχρι πρόσφατα εξήγαγε μέσω trollport με αποτέλεσμα το ναρκωτικό να ρέει άφθονο στο λιμάνι μειώνοντας κατά πολύ την αποδοτικότητα των ναυτών και άλλων εργατών που έκαναν χρήση. Ο Ράιγκερ αποφάσισε εξ ατού του λόγου να εφαρμόσει στρατηγική εμπάργκο όσον αφορά αυτό το προϊόν, να αρνείται δηλαδή την εισαγωγή οπίου στο trollport.
    Η παλιά αυτοκρατορία θα έχανε συνεπώς ένα μεγάλο κομμάτι από τα έσοδά της. Έτσι αποφασίζει να συστήσει μία οργάνωση, που φαινομενικά καμία σχέση και σύνδεση δε θα είχε με την αυτοκρατορία. Τελικός σκοπός αυτής της οργάνωσης θα ήταν να επιτεθεί στο trollport, ώστε ο Ράιγκερ να αναγκαστεί να συνθηκολογήσει, μιας και η άμυνα εναντίον του μεγάλου της στρατού θα ήταν αδύνατη. Η οργάνωση αυτή ονομάστηκε χέρι του Naraash.
  2. Άλλη πηγή χρηματοδότησης της παλιάς αυτοκρατορίας είναι οι αγώνες στο Χόουπ.
    Το Σόντεν πουλάει το ασήμι του στο Χόουπ και αυτό το χρησιμοποιεί για να χρηματοδοτήσει τους αγώνες.
    Απεσταλμένοι της παλιάς αυτοκρατορίας στοιχηματίζουν στο Χόουπ και παίρνουν τόσο αντικείμενα όσο και ασήμι για να ενισχύσουν το σκοπό τους.
Συμπεράσματα; Μια μεγάλη δύναμη ετοιμάζει την επάνοδό της συγκεντρώνοντας στρατό στο βορρά γεμάτο είτε φανατισμένους ακολούθους είτε δεσμευμένους με τον όρκο του φυλαχτού, με άτομα δηλαδή που σε κάθε περίτωση θα έδιναν τη ζωή τους για το Χέρι του Ναραας. Μια δικτατορία πλησιάζει,

3 comments:

  1. Διάβασα το hide ποστ του αντώνη και αυτό που κατάλαβα είναι ότι λείπει ο ρεαλισμός από έμας
    Τι ακριβώς μας νοιάζει λοιπόν το χέρι του Ναράς ; Αποστολή τέτοια δεν έχουμε , πονόψυχοι δεν είμαστε μιας και δεν υπάρχει good στο team , η αποστολή ήταν του παπατζίμ για να βοηθήσουμε τον τζαρίν (;) ο οποίος ξέρουμε ότι έχει πάει να συναντήσει τον Πέλορ , ο παπατζίμ έχει γίνει evil . Άρα δεν μας ενδιαφέρει η αποστολή που μας πήγαινε στο χέρι του Ναράς
    Όπως και να έχει το elsir είχε νάνους , ορκς πιο ψηλά και ανθρώπους διασκορπισμένους . Αφου οι "καλοί" βγήκαν από την μέση νάνοι-άνθρωποι μείνανε οι "κακοί" ναράς-ορκς . Και αυτοί να βγούνε από την μέση η παλιά αυτοκρατορία θα έχει το πάνω χέρι μέσα σε δεκάδες καμμένες πόλεις (και;)
    (Ή να βοηθήσουμε το τρολλπορτ που θέλει 100 χρυσά για να μου πει 5 μπαρούφες ;)

    Τότε ακόμα και έτσι να είναι τα πράγματα (δηλαδή στο ελσιρ να κυριαρχήσει το "κακό") γιατί γράψαμε τους νάνους ; Την τελευταία φορά κάναμε 1.30 ώρα για να αποφασίσουμε που θα πάμε (και γιατί να πάμε στο μοναστήρι) (και τι να κάνουμε εκεί κλπ) . Βέβαια και να αποφασίζαμε να πάμε πιο νωρίς δεν προλαβαίναμε να κάνουμε κάτι , απλά έτυχε και χάσανε οι νάνοι

    Ο καθένας μας όμως έχει κάποια αποστολή και αν θέλουμε να γίνει πιο ρεαλιστικό δεν ενδιαφέρει κανέναν το χέρι του ναράς αλλά το μάτι του δράκου .

    ReplyDelete
  2. Μας ενδιαφερει θεωρω το χέρι διότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα εκείνοι να έχουν το μάτι του δράκου. Και επίσης δε χρειάζεται να είσαι γκουντ για να μη θες μια δικτατορια πάνω απο το κεφάλι σου.

    ReplyDelete
  3. Ο Άβαταρ έχει δίκιοι- από την άλλη, αν εξαιρέσουμε ότι έχετε αποστολή από τη Ναένια για το χέρι του Ναράας (αλλά ας πουμε ότι 6000 γκολντ δεν έχουν σημασία), ισχύουν τα όσα είπε και η Φέλονυ. Και έχετε good στο team.

    ReplyDelete