Monolith from beyond time

Monolith from beyond time
Heathen

Sunday, April 12, 2015

Το Φυλαχτό

Πρόκειται για ένα χρυσό φυλαχτό με μία κόκκινη πέτρα στο κέντρο του. Το φυλαχτό αυτό ενώνεται με τη σάρκα αυτού που το φορά και τον δεσμεύει ώστε να τηρήσει την υπόσχεσή του, όποια και αν είναι αυτή. Αν η υπόσχεση δεν τηρηθεί ο δεσμευμένος πεθαίνει.

Ο ακριβής μηχανισμός του φυλαχτού είναι άγνωστος. Παρόλα αυτά αυτό εμφανίζεται πάνω σε ακολούθους και σε όσους δουλεύουν για το Χέρι του Ναραας. Όλοι οι ακόλουθοι της οργάνωσης αυτής δεσμεύονται υποχρεωτικά με τον τρόπο αυτό. Σύμφωνα με την Αϊρίν, για να φτιαχτεί ο μηχανισμός του φυλαχτού χρησιμοποιείται μία πέτρα που βρίσκεται στα κεντρικά του Χεριού του Ναραας, η οποία παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με το Μάτι του Δράκου, με τη διαφορά ότι αυτή είναι κόκκινη και όχι πορτοκαλί όπως το μάτι.

Μπορούμε επίσης να συμπεράνουμε ότι το φυλαχτό έχει διάφορα επίπεδα χρήσης. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχει το επίπεδο κατα το οποίο ο χειριστής του φυλαχτού μπορεί οποτεδήποτε θέλει να προκαλέσει το θάνατο αυτού που το φορά, αν διαπιστώσει ότι η υπόσχεση δεν τηρήθηκε.
Πιθανότατα υπάχει και ένα δεύτερο επίπεδο κατά το οποίο οποιαδήποτε κίνηση που οδηγεί στη μη τήρησης της υπόσχεσης προκαλεί αυτόματα το θάνατο αυτού που το φοράει, άσχετα με τη γνώση ή μη του χειριστή.

Πρώτη επαφή με το φυλαχτό είχαμε όταν συναντήσαμε την Lilith η οποία το φορούσε.

2 comments: