Monolith from beyond time

Monolith from beyond time
Heathen

Wednesday, April 8, 2015

Αϊρίν

Πρώτη επαφή μαζί της μέσω μιας ανάρτησης του ντι εμ.

Πρόκειται για μία εκ των dopelgangers που μας επιτέθηκαν στις Στύλες της Νύχτας.

Είναι μισθοφόρος και από ότι φαίνεται ενδιαφέρεται κυρίως για την αμοιβή της. 
Από τις διάφορες αποσοτολές της, σε συνδυασμό βέβαια με προσωπική της προσπάθεια και έρευνα, έχει συγκεντρώσει ένα μεγάλο πλήθος πληροφοριών για τα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα.

Σχέση της Άιριν με το μάτι του δράκου:
Δε γνωρίζει περί τίνος πρόκειται. Σκεφτέιτε όμως πως η Αϊρίν είναι μία μισθοφόρος που ενδιαφέρεται πολύ για κειμήλια τα οποία μπορούν να της εξασφαλίσουν μεγάλα χρηματικά ποσά. Επομένως αν εκείνη δε γνωρίζει καν τι είναι το μάτι του δράκου πρόκειται για ένα καλά φυλαγμένο μυστικό για την ύπαρξη του οποίου ίσως γνωρίζουν περισσότερο λόγιοι και άτομα του πνεύματος παρά άτομα της "πιάτσας".  Αυτό μας δίνει ένα καλό προσανατολισμό για το ποιούς πρέπει να ρωτάμε για σχετικές πληροφορίες.
Παρόλη την άγνοιά της όμως υπάρχει ένα στοιχείο που τη συνδέει με την αποστολή μας: την προσέλαβαν μαζί με την ομάδα της να σκοτώσει την Ίλιαμ και να πάρει από εκέινη ένα σημειωματάριο και ένα μαύρο πετράδι που είχε στην κατοχή της. Στην αποστολή της όμως αυτή απέτυχε, αφού η Θράξις με κάποιο τρόπο πήρε τη μορφή της Ίλαμ και την ξεγέλασε στο να κυνηγήσει εκείνη και όχι την πραγματική Ίλιαμ. Εδώ καλό θα ήταν να αναρωτηθούμε τι απέγινε η πραγματική Ίλιαμ. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος η Αϊρίν θέλει να εκδικηθεί τη Θράξις. Για την αποστολή αυτή φαίνεται πως την προσέλαβε ο Leoeak. Στην πραγματικότητα πρόκειται για τον αδερφό του Leoeak, Alek, ο οποίος διαδίδει προφανώς παντού πως είναι ο ίδιος ο Leoak.

Σχέση της Αϊρίν με το Χέρι του Ναραας:
Η Αϊρίν είχε επίσης δουλέψει ως κατάσκοπος στο πλοίο του Ράιγκερ (δε θυμάμαι ποιός την προσέλαβε ας βοηθήσει ο ντι εμ) και όταν την κατάλαβαν την φυλάκισαν στο Trollport.
Από τη φυλακή την έβγαλε το Χέρι του Ναραας με την προϋπόθεση ότι θα κάνει μια δουλειά για αυτούς, Εργοδότης της ήταν ο Daz'ani και αποστολή της να μας σκοτώσει γιατί ήμαστε μπελάς για το Χέρι. Πήρε και εκέινη τον όρκο και παγιδεύτηκε με το φυλαχτό.

No comments:

Post a Comment