Monolith from beyond time

Monolith from beyond time
Heathen

Saturday, January 1, 2011

Τι δίδαξε ο Μπόντρικ στον Άβαταρ

Combat brute [tactical]
Ακολουθείτε τις πολεμικές τακτικές που οι Νάνοι υιοθέτησαν μετά την ένδοξη νίκη του Μόραντιν ενάντια στον Γκολθάγκεν
Προαπαιτούμενα: Improved sunder, power attack, base attack bonus +6
Περιγραφή: Η τεχνική αυτή σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τρεις μανούβρες μέσα στη μάχη.
Advancing blows: Για να χρησιμοποιήσετε αυτή τη μανούβρα πρέπει να πετύχετε σε μια σπρωξιά εναντίον ενός αντιπάλου. Στον επόμενο γύρο, όλες σας οι επιθέσεις εναντίον του έχουν +1 attack και damage, για κάθε τετράγωνο που τον μετακινήσατε με τη σπρωξιά.
Sundering cleave: Για να χρησιμοποιήσετε αυτή την τεχνική, πρέπει να σπάσετε με sunder το όπλο ή την ασπίδα ενός αντιπάλου. Αν πετύχετε, μπορείτε αμέσως να κάνετε μια επιπλέον επίθεση εξ επαφής στον αντίπαλο. Η επίθεση γίνεται με το ίδιο όπλο και το ίδιο attack bonus που είχατε και σε αυτή με την οποία κάνατε το sunder.
Momentum swing: Η πολεμική αυτή μανούβρα ξεδιπλώνεται σε 2 γύρους.
Γύρος 1: Κάντε έφοδο σε έναν αντίπαλο.
Γύρος 2: Χτυπήστε τον με power attack. Πρέπει να αφαιρέσετε 5 attack και πάνω. Όλες σας οι επιθέσεις για αυτό τον γύρο, αν πετύχετε, προκαλούν επιπλέον ζημιά. Η επιπλέον ζημιά είναι το attack bonus που αφαιρέσατε με το power attack επί 1+1/2 ή επί 3 αν κρατάτε όπλο δύο χεριών.
Παράδειγμα: Αφαιρείτε 6 attack με το power attack. Αν πετύχετε προκαλείτε επιπλέον 6+3=9 ζημιά ή 18 ζημιά αν κρατάτε όπλο δύο χεριών.
Ειδικά: Είναι βέβαια σφαγή, αλλά αν αντί για power attack στο δεύτερο γύρο κάνετε brute strike, το brute strike συνδυάζεται με αυτή την τεχνική. Έτσι, αν έχετε κοντό σπαθί με ζημιά 1ζ6+ 3 και βγάλετε 6 attack θα έχετε ζημιά 2 επί ζ6+ 2 επί 6= 12 + 6+3 =9 + 3. Δηλαδή συνολικά 2ζ6+ 24! Επιπλέον, αν κρατάτε ένα Βόλουντ, (το ιερό σφυρί ή τσεκούρι των Νάνων) προσθέτετε 1 για κάθε επίπεδο σας στο dmg.

2 comments:

  1. Polu kalh fash telika to brute combat!!
    Alla se periptwsh pou to sunder den piasei den sunexizete h olh kinish kai xaneis olo to gurw sou h mporeis na kaneis kai kati allo ?

    Eksigise mou dhladh an apotuxw se kati ti mporw na kanw kai ti akurwnete?

    ReplyDelete
  2. Και στις τρεις τεχνικές αν αποτύχεις στο πρώτο χτύπημα ( δηλ σπρωξιά για το advancing blows,sunder για το sundering cleave και έφοδος για το momentum swing) δεν μπορείς να συνεχίσεις τη μανούβρα, αλλά κατά τα άλλα παίζεις κανονικά στο γύρο σου.

    ReplyDelete