Monolith from beyond time

Monolith from beyond time
Heathen

Monday, January 24, 2011

Ανακοινώσεις

Λοιποοοοόν... τι να πρωτοπώ...
Κατ αρχάς, το θέμα που έθιξε ο Γιάννης- οι μάχες των τριών ωρών.
Πιστεύω ότι όντως έχουμε πρόβλημα εδώ, αν και τελευταία έχει βελτιωθεί κάπως. Παρόλα αυτά, επειδή σε κανέναν δεν αρέσει να περιμένει 2 ώρες τη σειρά του, προτείνω τα εξής:
1) Ο κανόνας των 6 δευτερολέπτων να γίνει μόνιμος- κάθε παίχτης θα έχει 6 περίπου δευτερόλεπτα να δράσει. Στο κανονικό παιχνίδι αυτό δεν είναι απαραίτητο, αλλά, παιδιά, είμαστε στρατός να πούμε!
2) Θα πρέπει να έχετε αποφασίσει από πριν τις κινήσεις σας- αν θέλετε να κάνετε αλλαγές την τελευταία στιγμή΄δεν υπάρχει πρόβλημα, απλά μην καθυστερείτε.

3) και σημαντικότερο- είναι κρίσιμο να ξέρετε τους παίκτες σας καλύτερα από μένα. Μην περιμένετε ούτε να θυμάμαι όλα τα spells σας απ'έξω (Μήτσος- Άρτεμις), όυτε να σας απαντώ για παράξενες, καινούριες κινήσεις πριν τη σειρά σας ( Γιάννης- Αχιλλέας). Αν θέλετε να με ρωτήσετε κάτι πάνω στους κανόνες, στο γύρο σας- και, όχι, δεν μετράει μέσα στα 6 δευτερόλεπτα!
Μη συμβουλεύεστε τους άλλους την ώρα του γύρου σας ( Αλέξανδρος, Χάρης) για το τι να κάνετε, είτε από καλή θέληση είτε, στην περίπτωση που κάνετε πατάτα, να ρίξετε το φταίξιμο σε αυτούς.
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΕΓΩ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΑΣ! ( Βασίλης, που δε χρησιμοποιεί ποτέ ούτε τα spells, του, όυτε τα action points του!).

Αυτά σε σχέση μα τη μάχη- νομίζω θα την κάνουν πολύ καλύτερη.
Τώρα, έχω άλλες δύο ανακοινώσεις- Πρώτον, είναι αλήθεια ότι τις βαρετές ώρες στην τάξη κάνουμε rp χωρίς όλη την ομάδα. Τα σημαντικά κομμάτια, για να μην ανησυχείτε, θα επαναλαμβάνονται και στις συναντήσεις μας.
Τέλος, η Άρτεμις είχε τη φαεινή ιδέα να φτιάξουμε κάτι σαν ημερολόγιο για να ξέρουμε πότε θα βρισκόμαστε και να κανονίζουμε ανάλογα.


Αυτα.

12 comments:

  1. Kala ta les ola auta gia thn maxh alla 8a ginoun pragmatikothta ?

    Auto me to hmerologio ennoousate na kanonizoume meres apo pio prin pou 8a pame na paizoume ? kalh fash alla polles fores exei ginei paromoio ta xristougenna kai meres diakopwn kai telika apo ths 3-4-5 fores pame 1...

    ReplyDelete
  2. Google Calendar Χάρη, Google Calendar.
    Επίσης λέω να βγάλουμε την τεράστια εικόνα και να αλλάξουμε το θέμα του blog γενικότερα.

    Αντώνη συμφωνώ μαζί σου ρε συ, ok, αλλά μην περιμένεις τίποτα φοβερό αν μας βγάζεις συνεχώς elites ή solos.
    Φυσικά το γεγονός ότι άλλαξες το στυλ μαχών και νικάμε χωρίς να φέρνουμε το HP των boss στο 0 κάτι έκανε -αν και βέβαια τότε αρχίσαμε να γινόμαστε πολλοί. Προτείνω να μπορούμε να ξεφεύγουμε από την μάχη αν θέλουμε με κάποιο τρόπο, και να μην τα τρώμε όλο τον τεράστιο στρατό goblins (ή ό,τι άλλο είναι) στην μούρη.

    ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΜΕ ΒΑΣΙΛΗ... (ΚΑΙ ΠΑΠΑΤΖΙΜΗ - ΟΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ).

    ReplyDelete
  3. Ρε, Γιάννη ok, αλλά ξέρεις κάτι... Όταν ένας παίκτης είναι στην απ' έξω και τον βάζετε κάθε φορά μακριά από τη μάχη και τα γεγονότα, λες και το κάνετε επίτηδες, ε, τότε εγώ νομίζω είναι απολύτως λογικό να μην μπορεί να προσέξει... Και πραγματικά, για τα action points έχετε δίκιο, αλλά τα spells είναι τόσο μειωνεκτικά, που αν κάνω κανονική κίνηση χωρίς spell μπορώ να σκάσω και πολλαπλάσιο damage... Και θυμάμαι χαρακτηριστηκά, ότι κάθε φορά που γινόταν το θαύμα να μιλάω εγώ, με διακόπτατε (και μπορεί όχι εσύ συγκεκριμένα, αλλά μπορώ να πω τουλάχιστον ένα όνομα)... Το μόνο που έχω να πω είναι ότι δεν θα προσπαθήσω να βγάλω την ουρά μου απ' έξω, γιατί έχουε όλοι ευθύνη για όλες τις βλακείες, αλλά απαιτώ να μην το κάνετε κι εσείς...

    ReplyDelete
  4. Egw den exw paratirisei kati tetoio kai mallon 8a ginetai tuxaia.

    ReplyDelete
  5. Λοπόν, πάμε να διορθώσω όλα τα δικά μου να μην μου πείτε όμως τίποτα μετά... (και αυτό απευθύνεται στον Αντώνη που έκανε το post και ανέφερε για τα δικά μου)
    Πρώτ' απ' όλα... Έχοντας 13 στο wisdom έχω ένα bonus spell πρώτου level. Αυτό σημαίνει πως παίρνω 2 spells πρώτου και στο επόμενο lv 3... Όντας divine caster ξέρω όλα τα spells (διορθώστε με αν κάνω λάθος) και απλά προετοιμάζω όποιο θέλω. Ε, λοιπόν, την επόμενη φορά δεν θα προετοιμάσω την εμπλοκή και θα πάρω κάτι άλλο, αν και δεν θυμάμαι καθόλου τι κάνει αυτό το spell. Πρακτικά βρίσκεται στο player's handbook της 3ης, άρα κοιτάω εκ νέου όλα τα spells από το hb της 3.5 και θα πω ποια 2 θα πάρω την επόμενη φορά... 2ον και σημαντικότερο (πάλι αναφερόμενος κυρίως στον Αντώνη), στο 4ο level, παίρνω animal companion και έχουν περάσει ήδη 4 level που θα μπορούσα κάλλιστα να έχω ένα... Και σε κάθε περίπτωση έμαθα να αλλάζω level πριν περίπου ένα μήνα, οπότε δεν μπορώ να πάρω εύθυνη και γι' αυτό... Απλά για να μην ακούσω το γνωστό "πώς να ξέρω τι κάνουν και 7 παίκτες...?" Κι εγώ πού να ξέρω τι κάνω, όταν έμαθα να χειρίζομαι τα πιο βασικά πράγματα στο dnd στο 4ο-5ο level? Οπότε για να μην φανώ πολύ κακός, next time έχω animal companion... Εκτός αν θεωρείτε η αράχνη companion και θα χρειαστεί να περιμένω μέχρι να πάμε σε εκείνο το νησί, αν και μπορώ να έχω animal companion και μετά για να αποκτήσω καινούριο να κάνω μια τελετή διάρκειας μίας ημέρας, το οποίο σκέφτομαι σοβαρά να κάνω, αν σκοπεύουμε πρώτα να κάνουμε και τα 6 quest και μετά να πάμε για τον Τζίμαστ... Τέλος, από την επόμενη φορά θα χρησιμοποιήσω action points αν χρειαστούν για να ολοκληρωθούν οι κατηγορίες, αλλά μην περιμένετε να τρέχει το παιχνίδι αν μιλάω και με ακούει μόνο ο Κωσταντίνος...

    ReplyDelete
  6. Πραγματικά Βασίλη, καταντάς υπερβολικός! Μόνος σου επιλέγεις να βγεις εκτός δράσης, δε σε ωθεί κανένας! Γιατί και σε άλλους συμβαίνουν το ίδιο συχνά να μην τους δίνουν σημασία ή να τους διακόπτουν αλλά δεν προσβάλλονται ούτε αποτραβιούνται και ξαναπροσπαθούν! ΄΄Ασε, μην πιάνεις στο στόμα σου το animal companion που από το τέλος του Ashenport σε κηνθγάω να το κάνεις το αναθεματισμένο το ξόρκι το friendship with animals, και εσύ με γράφεις! Η περιμένεις ότι θα ξυπνήσεις κάνα πρωί και θα βρεις το pet στο μαξιλάρι σου? Και για να σου αποδείξω ότι το χρησιμοποιείς απλά σα δικαιολογία, πες μου, πόσα άλλα aspects του χαρακτήρα σου δε θυμάσαι? Σε ρωτάω μόνο αυτό, και αν μου απαντήσεις τελειώνω τη φασαρία: Ποιο depravity symptom έχεις? Δύο games τώρα σου το θυμίζω και το έχεις χρησιμοποιήσει τόσες φορές που μπορούν να μετρηθούν στα δάχτυλα του αριστερού χεριού ενός μονόχειρα! ( Με το αριστερό χέρι κομμένο)

    ReplyDelete
  7. Ευτυχώς αυτή τη φορά το διευθετήσαμε μέσω τηλεφώνου...! (Kαι μην ξεχάσω : "ΧΑ!! Θυμόμουν το depravity symptom!! Και είχα προνοήσει και γι' αυτό!!")

    ReplyDelete
  8. Ρε μην το παίρνεις προσωπικά. Έλεος. Και δεν πήγα να "βγάλω την ούρα μου απ'έξω" όπως λες, για αυτό το λόγο ακριβώς είπα "ΚΑΝΟΥ-ΜΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ".

    ReplyDelete
  9. Ρε, ok είναι άλλη η (εσωτερική) αντίληψη που με κάνει να θυμώνω και να το παιρνω προσωπικά... Απλά η προηγούμενη βδομάδα ήταν μια βδομάδα που είχα αρκετά θέματα... Και έπρεπε κάπως να βγουν.
    Καιιιι... έχω να ανακοινώσω γενικά κάτι πολύ αστείο (πλέον γελάω δεν παραπονιέμαι με αυτό!!!):
    ΣΗΜΕΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΣΕ PVP ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΤΖΙΜ 2 ACTION POINTS!!! (περιττό να πω ότι τον πήδηξα λίγο αλλά το θέμα είναι τα action points...) Και επιτέλους κατάλαβα τι θα πει drow και, ναι, δεν είμαι σε μια φυλή που υποστηρίζει τις γυναίκες τόσο περισσότερο!!! Να φανταστείς, οι άντρες drow φτιάχνονται όταν οι γυναίκες βάζουν τα δάχτυλά τους στις πληγές τους (όχι αλλού).... για να κατλάβεις για τι μαζωχισμό μιλάμε!! Οπότε μένω αυτιάς-ελφάς (με spells που πλέον ξέρω) και είμαστε μια χαρά!!!

    ReplyDelete
  10. Και εγώ έτσι φτιάχνομαι.

    ReplyDelete
  11. Και γώ. Ειδικά άμα γλείφω το αίμα.

    ReplyDelete
  12. Οκ, το τελευταίο δεν είναι τόσο αισχρό... Αν τους αφήνουν να γλείφουν το αίμα στο τέλος, μπορεί και να μείνω drow... Αλλά, είπαμε.... μόνο απόγονος των Μέλαρν....ΜΟΝΟ!!

    ReplyDelete