Monolith from beyond time

Monolith from beyond time
Heathen

Tuesday, October 12, 2010

Μεταφυλές

Ο γνώμος στράφηκε πίσω στο μεταλλικό πάγκο: έμενε μια τελευταία λεπτομέρεια... που θα τα καθόριζε όλα. Κρατώντας στα χέρια του το δοχείο με το πολύτιμο υλικό πέρασε ανάμεσα από μηχανήματα κολοσσιαίου μεγέθους, μεταλλικά πλέγματα γεμάτα μοχλούς, γρανάζια και αναλάμποντα σχεδιαγράματα. Έφτασε στον κρυογονικό θάλαμο, και με μια αποφασιστική κίνηση, τον απενεργοποίησε. Το εσωτερικό του αποκαλύφθηκε και τοποθετήθηκε από ανβαρικά αυτόματα χέρια στον πάγκο.Ένα μεταλλικό ανθρωποειδές πλάσμα, λίγο ψηλότερο από άνθρωπο, με εβένινο εσωτερικό, σώμα φτιαγμένο από Μίθριλ και εξωσκελετό από αδαμαντίτη. Με μεγάλη προσοχή ο γνώμος αφαίρεσε το προστατευτικό κάλυμμα του δοχείου εξέτασε το πολύτιμο υλικό: Αγνώστιο, που στο εσωτερικό του προφύλασσε κάτι ακόμα πιο πολύτιμο... την καρδιά του γνώμου. Το εφάρμοσε στο στήθος του ανθρωποειδούς και αμέσως αυτό άρχισε να πάλλεται. Ωραία, μουρμούρισε, και ενεργοποίησε την αντλία Ντιεμίου, που άρχισε να τροφοδοτεί το κατασκεύασμα. Σε λίγα λεπτά θα ξέρουμε, μουρμούρισε ο μάγος στο familiar του, έναν ασβό, γαργαλώντας στον στο λαιμό και ακουμπώντας τον στο πάτωμα. Αραγε, θα μπορώ να κάνω ξόρκια μετα από... Σκούπισε τους χοντρούς κόμπους ιδρώτα στο μέτωπο του και μπήκε ο ίδιος στον κρυογονικό θάλαμο. Τόν ενεργοποίησε, καταψύχοντας το σώμα του. Δευτερόλεπτα μετά, η θερμοκρασία αυξήθηκε κατά 3000 ριν, εξαυλώνοντας τον. Ησυχία στο εργαστήριο, που διακοπτώταν από τους θρήνους του ασβού για τον νεκρό κύριο του.
.
Το ανθρωποειδές κουνήθηκε. Σηκώθηκε από τον πάγκο και κοίταξε τα χέρια του. Πέτυχε! μουρμούρισε. Πέτυχε! Ουρλιαξε, εκτοξεύοντας μια μπάλα φωτιάς στο δωμάτιο διαλύοντας κόπους μηνών.Τα ανβαρικά μάτια του σάρωσαν το χώρο. Ήταν πανίσχυρος! Πολύ καιρό είχε μείνει σε αυτό το λαγούμι! Καιρός να δοκιμάσει τη νέα δύναμη και την ελευθερία που τόσο του είχε λείψει! Ο ασβός πήδηξε στην μεταλλική πλάτη του αφέντη του λίγο πριν αυτός , διαλύοντας την οροφή, εκτοξευτεί έξω από το έργαστήριο, στον γαλάζιο ουρανό. Σε λίγο έγινε μια μικρή κουκίδα στον ορίζοντα, και μετά εξαφανίστηκε. Ένας νέος Warforged είχε γεννηθεί.
.
.
Από εδώ και στο εξής, μία νέα θεματική προστίθεται μετά τις προνομιούχες κλάσεις, τις τεχνικές, τα νέα ξόρκια και την επέκταση κλάσεων: οι μεταφυλές. Τα elf τελικά δεν ταιριάζουν στο rp σας; Θέλετε έναν παίκτη πιο εξωτικό, με σπάνια καταγωγή και άγνωστες δυνάμεις; Οι μεταφυλές είναι η απάντηση. Είτε πρόκειται για τους golden dwarfs, τα wild elfs, τους kalashtars, τα παράδοξα elans, τους πασίγνωστους warforged, τα σατανικά Drow ή τα εξωπραγματικά three kin, οι μεταφυλές είναι η απάντηση στο τυπικό: είσαι fighter; Παίξε νάνο. Και το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να αλλάξετε in game, όπως ο γνώμος της παραπάνω ιστορίας.
.
Σύντομα θα αναρτήσω τις πρώτες μεταφυλές και περιμένω αντιδράσεις.

3 comments:

  1. Biller25 είπε...

    Αγνωστόνιο και Ντιέμιο! Ναι!!!!
    Όταν βάλεις μετάφυλές βάλε πρώτα και τους Drow γιατί είμαι λίγο περίεργος να μάθω τι είναι ...... με μεγαλύτερη ακρίβεια απ' ότι τώρα.....
    (Υποσημείωση : τα διαλυτικά μπαίνουν με SHIFT+το κουμπί του κανονικού τόνου και τα διαλυτικά με τόνο μπαίνουν με ALT+το ίδιο κουμπί (ϊ,ΐ)!!! βλ.: εξαυλώνοντας)

    ReplyDelete
  2. Oradon είπε...

    Ναι, ξέχασα ότι θέλει διαλυτικά. Όσο για τα Drow, θα πρέπει να περιμένεις λίγο γιτί πρώτοι έρχονται οι Raptorans.

    ReplyDelete
  3. Biller25 είπε...

    Ναι, είδα το draft!!!!

    ReplyDelete