Monolith from beyond time

Monolith from beyond time
Heathen

Wednesday, October 13, 2010

Revenge of the Monsters!

Ποιός είπε ότι τα τέρατα είναι μόνο για σκότωμα; Προετειμαστείτε για:Μια νέα μεταφυλή, τα Drow (dark elves)
Μία νέα προνομιούχα κλάση, τον beastmaster...
...Και φυσικά, τον κλασσικό alienist!

13 comments:

  1. Avatar είπε...

    Ανυπομονω να κομματιασω το No.2 . Αντε αντωνη ποτε θα τον βαλεις και αυτον να του λιωσω τα κοκαλα; :p

    ReplyDelete
  2. Biller25 είπε...

    Εγώ θα γίνω drow!! (Αν και δεν ξέρω κατά πόσο γίνεται να έχω abberation blood και 2 πλοκάμια και να είμαι και drow, αλλά μου αρέσει η ιδέα!!)

    ReplyDelete
  3. Yannis είπε...

    Μήπως να γίνω drow μιας και είμαι Chaotic Evil;

    ΤΙ DROW ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ... ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ; ΕΔΩ ΕΧΕΙΣ ALINGMENT LAWFUL GOOD ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ DARK ELF; Μείνε εκεί elf που είσαι, με τα παιδιά των λουλουδιών και πήδα καμία κακομούτσουνη κυρά του δάσους και άσε εμάς τους κακούς να γίνουμε drows.

    ReplyDelete
  4. Biller25 είπε...

    ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ (ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ CAPS LOCK ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ) "lAWFUL GOOD" ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ!!! ΤΟ ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΕΓΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ RANGER ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ. ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΗΡΘΕ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΜΕ ΕΝΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ...

    ReplyDelete
  5. Oradon είπε...

    ΣΚΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!
    1)Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΙΝΑΙ CHAOTIC GOOD.
    2)ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΕΙΔΗ DROW: TRUE EVIL ΚΑΙ, ΝΑΙ,LAWFULL GOOD! ( DRIZZT ΣΤΙΛ).
    3)ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ: ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟ RP ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ DROW RANGER ΜΕ FAVORED ENEMY ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΔΟΣ!
    4)ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΩΡΑΙΑ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ.

    ReplyDelete
  6. Yannis είπε...

    /CAPS LOCK MODE: ON
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ; ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ DROW, Ο MORDIAC ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΟΠΤΕΥΕΤΑΙ ΣΥΜMAΧΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ.
    /CAPS LOCK MODE: OFF
    Είπαμε, πήγαινε εκεί με τα παιδιά των λουλουδιών (τώρα τελευταία και emo), και άσε εμάς τους ακολούθους του μεγάλου θεού garyx να χρησιμοποιήσουμε τους φίλους μας δράκους και να σας καταστρέψουμε.
    Buahahahahahahahah.

    ReplyDelete
  7. Biller25 είπε...

    Πρωτ' απ' όλα, ο Κώστας είναι ο προκάτοχος του παίκτη μου!
    Δεύτερον, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ Ο BILLER ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ mordiac ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ DROW ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΩΝΑΞΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ! ΟΠΟΤΕ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗ, ΕΙΤΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.... ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ "Ο BILLER ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ RACE, ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ"...
    Τρίτον περιμένω τόσο καιρό το post για τους drow για να δω αν μου αρέσουν, όχι για να αλλάξω οπωσδήποτε. Μπορεί τελικά να είναι χάλια... Πάντως εγώ θα γίνω evil, πάει και τελείωσε, γιατί αν ο κάθε προκάτοχος ήταν "παιδάκι των λουλουδιών" (όχι πως ο Κώστας ήταν, αλλά οι επιλογές του έδειχναν μια αγαθή ψυχούλα) δε σημαίνει ότι και ο διάδοχος θα είναι μια απ' τα ίδια!

    ReplyDelete
  8. Biller25 είπε...

    Α, και ....
    MUAHAHAHAHAHAHAHA...

    ReplyDelete
  9. Oradon είπε...

    Πάει, το επηρέασα πραγματικά άσχημα το παιδάκι.
    Βασίλη, το evil δε σημαίνει απαραίτητα και cool.

    ReplyDelete
  10. Biller25 είπε...

    Θα σου 'λεγα και σένα τίποτα αλλά έχε χάρη (με άλλα λόγια, το να ικανοποιείς βασικές dnd-ανάγκες δε σημαίνει καν ότι θα είσαι κουλ.... συγγνώμη που επαναλαμβάνω το συμπέρασμά σου, απλά έδωσα και μια εξήγηση, γιατί νομίζω αρχίζεις να με περνάς για ψωνάρα και ίσως να έχεις και προκαταληπτικές αντιλήψεις πάνω στις δικές μου θεωρίες..... του στιλ ότι "εγώ νομίζω πως για να είμαι σε αυτή την παρέα πρέπει να είμαι αραχνο/πλοκαμο/τερατο-κάτι" (που επειδή μπορεί να μην έγινα εντελώς σαφής και τα συνεταξα λίγο σκατά...ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ, απλά ίσως να το νομίζεις ακόμα). Επιπλέον... το γεγονός ότι είσαι ένα από τα άτομα που έχω επηρεαστεί για τις τερατολογίες, τις κακολογίες και τα μοχθηρά όνειρα, δε σημαίνει ότι είσαι ο μόνος...απλά για να μην νομίζεις ότι ευθήνεσαι που "επηρεάστηκε το παιδάκι". Άλλωστε σου θυμίζω ότι ακόμα κι αν έμαθα τον Lovecraft μετά από σένα δεν μου τον έμαθες εσύ και εγώ ουσιαστικά από αυτόν έχω επηρεαστεί για τα τέρατα.....με θυμάσαι να λέω για τέρατα ή αλλάγη alignment πριν το καλοκαίρι πχ; Σίγουρα όχι....μόνο σε ένα βαθμό, γιατί είχε εξοικοιωθεί με τα τέρατα απο σένα (βλ. 5ήμερη), αλλά και πάλι δεν τα συμπαθούσα όσο τώρα!)

    ReplyDelete
  11. Biller25 είπε...

    Άλλη μια έκθεση από τον Βασίλειο Περράκη! Εύγε, ω εαυτέ!

    ReplyDelete
  12. Oradon είπε...

    Οκ το παίρνω πίσω. Αλλά το να γίνεις evil από τη μια μέρα στην άλλη επειδή σου κάπνισε δεν στέκει. Αν θες να το κάνουμε in-game, θέλω rp και να μου εξηγήσεις, όχι στους άλλους παίκτες αν δεν θες, τι πρόκειται να κάνει τον παίκτη σου να αναθεωρήσει την αντίληψή του για τον κόσμο.

    ReplyDelete
  13. Biller25 είπε...

    Χμ.... έχω κάτι στο μυαλό μου! (Και εννοέιται ότι ο τελευταίος που θα μάθει τι θα γίνει πότε θα γίνει και πώς θα γίνει είναι ο Mordiac γιατί πολύ μου τη μπαίνει τελευταία και έτσι κι αλλιώς είναι πολύ evil οπότε είναι και πολύ αντίπαλος...ή φίλος προς εκμετάλλευση....αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση κρατάω το επίπεδό μου και δεν κάνω επίθεση, γιατί μπορεί να είναι κωλόφαρδος εκείνη τη μέρα ή εκείνη τη στιγμή και να με καταστρέψει και δε λέει να με διώξει έτσι από το team ούτε εγώ αντίστοιχα!!!)
    Btw, δε νομίζω ότι ήταν από τη μία μέρα στην άλλη, γιατί σου είπα πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα 2 comments πιο πάνω (βαριέμαι θανατηφόρα να το επαναλάβω), απλά δεν μπορούσα να το κρατάω πια (ποιητής)!!! (και αυτό παραπέμπει σε ένα άλλο που είχες πει πρόσφατα που το πέρσα ότι μου τη λες, αλλά τέσπα, μη το ζαλίζουμε.....τώρα θα τελειώσω το comment μου...ok? Sorry που είχατε να διαβάσετε πάλι την έκθεσή μου, αλλά τα κομμενταρίσματα με τη Μαίρη και τη Δήμητρα μέσω fb καταστρέφουν τα όρια λόγου μέσω internet (ποιητής-πάλι)...)

    ReplyDelete