Monolith from beyond time

Monolith from beyond time
Heathen

Wednesday, October 13, 2010

Γνώμοι

Υπάρχουν κάτι n00bs (ονόματα δεν λέμε) που διαλέγουν γνώμους ως χαρακτήρες τους. Οι γνώμοι είναι απόγονοι των πράσινων νάνων και του Μπομπ του Μάστορα, ξαδέλφια των νάνων, 80 εκατοστά με χέρια στην ανάταση πάνω σε σκάλα (70 εκατοστά είναι η σκάλα).
Σαν να μην φτάνει αυτό υπάρχουν και οι mages οι οποίοι είναι και αυτοί n00bs, και έχουν κάτι ξόρκια όπως χρυσόσκονη, πεταλούδες, πρασινόσκονη κλπ.

Ο συνδυασμός των 2 αυτών, είναι ιδιαίτερα βλακώδης. Επίσης, όταν ο παίκτης δεν χρησιμοποιεί κανένα spell για να μην του τελειώσουν (αυτό το κάνουν και κάτι priests, ονόματα δεν λέμε), ο ρόλος τους στην ομάδα δεν είναι καν διακοσμητικός, αφού ούτε που φαίνονται πίσω από τους humans και τα elfs. Κάτι τέτοιοι τύποι, και δεν παίζουν, και έχουν σχηματίσει την εντύπωση πως έχουν τις ικανότητες του fatal1ty, ποιός ξέρει γιατί...

7 comments:

  1. Oradon είπε...

    Κατά τα άλλα, σου θυμίζω ότι ένας τετοιος γνώμος μάγος έσωσε τον char σου με την πτήση του δύο παιχνίδια πριν. Αργησες να παγιδευείς αλλά σε εκείνο το σημείο δε μπορούσε να σε ξελασπώσει τίποτα άλλο.

    ReplyDelete
  2. Biller25 είπε...

    Έχει ένα δίκιο αλλά το προσπερνάμε! Οι γνώμοι είναι όντως λίγο χαζή φυλή ..... αλλά έχει και τα καλά του, όπως στην άλλη αποστολή που τα τέρατα είχαν penalty όταν τον χτυπούσαν επειδή ήταν πολύ κοντός ο "ονόματα δε λέμε"!!!

    ReplyDelete
  3. Yannis είπε...

    2 παιχνίδια πριν, γινόμουν αετός και πέταγα μόνος μου...

    ReplyDelete
  4. Biller25 είπε...

    εεεε, αν γινόταν αυτό δεν θα έκανε ο Μήτσος το μαγικό του για να σωθείς!!!

    ReplyDelete
  5. Papajimis είπε...

    Και επίσης χωρίς τον CLERIC (και όχι priest) "ονόματα δεν λέμε" τωρα θα βρισκόμασταν 2 δωμάτια πιό πίσω σε μια καταστασή να περιμένουμε να μας επιτεθούν κατι μηχανικά σκυλιά... ενας γνώμος mage "ονόματα δεν λέμε" να περνάει κάτω απο κάτι κινούμενα σπαθιά και να του κάνουν επίθεση τα σκυλιά , εναν γυμνό κατά τα άλλα Rogue με κομματιασμένα χέρια και κανέναν τρόπο να προχωρήσουμε...

    ReplyDelete
  6. Biller25 είπε...

    Ε, καλά άλλο αυτό! Σε αυτό το post λέμε για τους γνώμους και αναφερόμαστε στον "δε λέμε ποιον" παίκτη του party μας που είναι γνώμος!!!

    ReplyDelete