Monolith from beyond time

Monolith from beyond time
Heathen

Wednesday, October 13, 2010

Ας παίξουμε επιτέλους!

Άκυρο τελικά για σήμερα. Αλλά σας λέω πλέον με σιγουριά ότι το επόμενο Σαββάτο θα εγκαινιάσουμε κανονικά τη χρονιά dnd σπίτι μου, με φαγητό, τζαμαρίες, κατσαρίδες, όλους τους παίκτες να έχουν ανέβει lvl και το αναμενόμενο τέλος της περιπέτειας στο ναό των Γυαν Τι.

Υ.Γ. Παίζει να έχω χάσει τα φύλλα χαρακτήρων σας.

4 comments:

  1. Avatar είπε...

    επειδή βαριέμαι να γράφω , λέω να πάμε και ας λείπουν αυτοί .

    ReplyDelete
  2. Biller25 είπε...

    Εγώ είπα ήδη ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα, είτε πούμε αυτό, είτε πούμε το επόμενο σάββατο, οπότε βρείτε τα εσείς. Αν και νομίζω ότι αυτή τη στιγμή που μιλάω έχει αποφασιστεί ήδη να πάμε στο Χάρη για δνδ, αλλά παραθέτω την άποψή μου και επισημαίνω ότι ο Γιάννης (επίσημα πια) θέλει απεγνωσμένα να παίξει δνδ... Και το πολύ πολύ βρισκόμαστε και το άλλο σάββατο... ο Μήτσος είναι νεκρός btw και η Άρτε είναι staff. Πάντως κάνει spells από κει που είναι, αλλά για μία φορά μπορεί να παίζει τον παίκτη της ο Αντώνης ή κάποιος από μας..... Ο Αχιλλέας πρέπει να έχει βαρεθεί το δνδ, οπότε δε λέω τπτ... Αν θέλει ας έρθει... Άλλωστε για μπάλα θα πάει αντί να έρθει για δνδ.... με τα παιδιά από το σχολείο....... αλλά είπα δε συνεχίζω και αυτό θα κάνω...

    ReplyDelete
  3. Yannis είπε...

    LET'S PLAY SOME FUCKING DND!

    ReplyDelete
  4. Biller25 είπε...

    Και τελικά δεν θα κάνουμε τπτ επειδή δεν μπορεί κανείς!!! ΟΚ, και το άλλο σάββατο μια χαρά θα είναι.... τουλάχιστον θα έχουμε 3.5 εκδοσή!

    ReplyDelete