Monolith from beyond time

Monolith from beyond time
Heathen

Tuesday, October 12, 2010

Τα Νέα Ξόρκια

Παιδιά, λόγω τεχνικών προβλημάτων δεν μπορώ να σας δώσω όλα τα ξόρκια τώρα- όσα είχα περάσει στο pc κάηκαν. Ορίστε όμως όσα είχα στα books μου. Τα ξόρκια αυτά από εδώ και μπρος θα είναι απολύτως legal rare spells για δρυίδες και ιερείς, και μπορείτε να τα προετειμάζετε όπως όλα τα άλλα. Ας μην μακρυγορούμε όμως... να μερικές από τις νέες σας δυνάμεις!

Γιάννης

Black mulching
Necromancy
Level: sorcerer/wizard 4, Druid 4
Compoments: V, S, M
Casting time: Standard action
Range: medium ( 100 feet + 10 feet per lvl)
Area: 20 feet diameter sphere
Duration: 1 round per lvl
Saving throw: none
Spell resistance: Yes
Περιγραφή: Όλα τα φυτά με hit dice 3 και κάτω μαραζώνουν και αυτομάτως πεθαίνουν. Άλλα φυτά με περισσότερα hit dice δέχονται αυτόματα 1ζ10 ζημιά κάθε γύρο όσο παραμένουν στην περιοχή. Μπορείτε να μετακινείτε τη σφαίρα του ξορκιού ως ελεύθερη πράξη σε κάθε γύρο οπουδήποτε εντός εμβέλειας.
Material compoment: Μία σταγόνα οποιουδήποτε είδους δηλητηρίου και μερικά φύλλα.


.


Mark of water
Evocation
Druid 3, sorcerer/wizard 2
Compoments: V, S
Casting time: full round
Range: Touch
Target: 1 creature
Duration: 1 hour per lvl or until discharge
Saving throw: will negates (harmless)
Spell resistance: Yes
Περιγραφή: Στο σημείο που αγγίζετε δημιουργείται το ιριδίζων γαλάζιο σημάδι του νερού, που προσφέρει σε όποιον το φέρει +2 constitution ( +1 hp per lvl, fort saves +1 κλπ). Επιπλέον, μία φορά την ημέρα έχει τη δυνατότητα να επικλύσει έναν πίδακα νερού ως επιθεση εξ αποστάσεως με εμβέλεια 100 feet + 10 feet per lvl. Η επίθεση προκαλεί 5ζ6 ζημιά. Μόλις χρησιμοποιηθεί, το σημάδι εξαφανίζεται.


.
Παπατζίμης


Recall the forge
Transmutation (fire)
level: cleric 4, paladin 4
Compoments: V, S, F, DF
Casting time: Standard action
Range: Touch
Target: One once forged item
Duration: 1 round per lvl
Saving throw: Special
Spell resistance: no
Περιγραφή: Το ξόρκι αυτό επιστρέφει το αντικείμενο στην κατάσταση στην οποία βρισκόταν ενώ σφυρηλατούταν στο αμόνι, κάνοντας το μέταλλο καυτό, πυρόλευκο και ημίρευστο. Η ποιότητα του όπλου ή η φύση του σε καμία περίπτωση δεν αλλάζουν, αλλά το ζεματιστό μέταλλο κατακαίει σάρκα και λιώνει άψυχα εμπόδια. Το όπλο παίρνει +1ζ10 fire dmg per hit σε πλάσματα. Σε άψυχα αντικείμενα το ξόρκι δίνει στο όπλο την δύναμη να διαπερνά τους 10 πρώτους πόντους σκληρότητας του αντικειμένου, προκαλώντας πιο εύκολα ζημιά. Αντικείμενα στην κατοχη κάποιου δικαιούνται διάσωση για αυτό το αποτέλεσμα.


Σύντομα θα σας δώσω και τα υπόλοιπα ξόρκια.

3 comments:

  1. Yannis είπε...

    EEEE! Μόνο εγώ πρέπει να πάρω ξόρκια... Α, εγώ θα πάρω παραπάνω επειδή άγγιξα τον Δράκο; :P

    ReplyDelete
  2. Oradon είπε...

    Ναι, αλλά και ο Μήτσος με τον Παπατζίμη θα πάρουν από τα scrolls που βρήκαν στο θησαυρό του δράκου. Δε μου είπες εντυπώσεις από τα δυο πρώτα. Μην ξεχνάς ότι δεν είναι τυχαια, έχουν σχέση με το δράκο που σου τα έδωσε. Οι μαύροι δράκοι είναι υδρόβιοι με έντονη αγάπη για τη μόλυνση. Το black mulching είναι τέλειο όπλο στη μάχη ένάντια σε φυτών πλασμάτων... και σε άλλες περιπτώσεις με φυτά, ενώ το mark of water είναι καλό buff, ειδικά για tanks.

    ReplyDelete
  3. Yannis είπε...

    Άκου, καλό buff λέει... 5Ζ6! 5Ζ6! Και σκέψου και τι πέφτει με critical. Just kidding :P
    Καλά είναι. Όχι τίποτα το φοβερό μέχρι στιγμής :P

    ReplyDelete