Monolith from beyond time

Monolith from beyond time
Heathen

Wednesday, October 13, 2010

Γκολθάγκεν VS Μόραντιν

Μία κλασική βεντέτα μεταξύ γιγάντων και νάνων...



Αυτή η βεντέτα άρχισε περισσότερο απο τον "παλιό" κόσμο όπου οι τιτάνες ύπηρχαν σε διάφορες φυλές και ήθελαν να καταστρέψουν τον κόσμο . Οι θεοί απ' την άλλη ήθελαν φυσικά να τους αποτρέψουν από όλο αυτό το "σχέδιο" των τιτάνων . Όμως μια απο τις μεγαλύτερες μάχες που υπήρχανε ήταν αυτή του Γκολθάγκεν και του Μόραντιν .

Ο Γκολθάγκεν ήταν ένας γίγαντας τιτάνας όπου κράταγε και ενα σφυρί δύο χεριών , σε λίγο θα καταλάβετε για πόσο μέγεθος είχε η σφύρα του αλλά και ο ίδιος!!

Ο Μόραντιν ήταν ένας από τους κυριότερους θεούς των νάνων μέχρι και σήμερα δηλαδή . Κρατούσε και ακόμη ως αγαπημένο του οπλο έχει και αυτός μια σφύρα όμως ενός χεριού . Κάτι που παρέλειψα να πω για τον Μόραντιν είναι ότι εκτος του οτι ειναι Fighter του αρέσουν τα περίεργα πράγματα και περίπλοκα (ίσως) μαζι και αυτό θα φανεί εδώ και στην μάχη αλλά και με τον τρόπο που κράταγε τότε το σφυρί του . Λοιπόν να επανέλθουμε στο θέμα μας , ο Μόραντιν λοιπόν είχε και αυτός σφυρί αλλά ενός χεριού όμως το λειτουργούσε σαν όπλο δύο χεριών για καλύτερη ζημεία .



Η μάχη ξεκινάει βλέποντας χιλιάδες τότε νάνους να έχουν παραταχτεί απεναντι στον στρατό των γιγάντων και να είναι έτοιμοι για να ακούσουν το σήμα απο τον αρχηγό τους για να αρχίσει η σφαγή και να κριθεί επιτέλους ο νικητής...

Οι γίγαντες κάνουν τελικά πρώτοι την έφοδο πανω στους νάνους αλλά χρειάστικε να χυθεί αρκετό αίμα για να σπάσουν την πρωτη άμυνα των νάνων . Αφού την σπάνε τελικά αρχίζουν πλέον και χωρίς δυσκολίες λογου ύψους περισσότερο λιώνουν και γενικα κομματιάζουν τις πρώτες σειρές των έμπειστων νάνων .

Όμως τίποτα δεν τελειώνει εδώ ο βασιλιάς των νάνων ή θεό η οπως αλλιός θέλετε δίνει ενα σήμα που ίσως να σήμαινε ενα κόλπο στρατιγικής των νάνων έτσι λοιπόν αφού πέφτουν στην μάχη και οι αρχηγοί των νάνων ακολουθεί και ο Μόραντιν αλλά σίγουρα όσο σκότωνε πιο βαθία και έμπενε πιο μέσα στους γίγαντες κατι δεν του πήγαινε καλα σε όλο το σκηνικό , με λίγα λόγια του φενόταν παιχνιδάκι...
Αφού όσο προχωράει βλέπει μια τεράστια σκιά να κρύβει το φώς του ηλίου και απο εκεί εμφανίζετε ο Γκολθάγκεν κάνοντας ένα σατανικό γελοιο εκδίκισης και φωνάζει με μια φωνή "Μόραντιν επιτέλους μόνοι μας!!!!!"



Ο Μόραντιν εφνιδιασμένος και πριν σχεδον κουνιθεί καλά καλά βλέπει όλον αυτόν τον γίγαντα να πέφτει πάνω του και ρίχνοντας τον κάτω να έχει ενα συμαντικό προβαδισμα ο Γκολθάγκεν... Ο Γκολθάγκεν καταφέρνει να τον κρατήσει κάτω και να τον βαρέσει με το γιγάντιο όπλο του για λιγα δευτερόλεπτα όμως .

Ο Γκολθάγκεν στην συνεχεια ομως συκώνετε από πάνω του και του κάνει σήμα να συκωθεί και ο Μόραντιν για μια μάχη ίση σώμα με σώμα!! Ο Μόραντιν συκώνετε και κουρασμένος και με κάποιες πλήγες (προς το παρόν λίγες) να προσπαθει να των χτυπήσει όμως να μην τα καταφέρνει και πολύ καλά εφόσον ο Γκολθάγκεν ήταν με πιο καθαρό μυαλό . Μερικά χτυπήματα του Γκολθάγκεν βρίσκουν στόχο τον Μόραντιν αλλά φένεται και οι δυό τους να αντέχουν ακόμα , ίσως όμως σε λίγο χειρότερη κατάσταση ο Μόραντιν .

Στην συνέχεια ο Γίγαντας κάνει ένα εντυπωσιακό grapple και πετάει τον Νάνο στην άλλη ακρη του βουνού πριν όμως έρθει καλά καλά K.O. ο Μόραντιν συκώνετε και κάνει μια έφοδο που ίσως να ήταν και η τελευταία του ελπίδα... Παίρνει φόρα λοιπόν και ο Γκολθάγκεν μένοντας με ανοιχτό το στώμα απο την δύναμη που βρίκε ο Μόραντιν έχασε πολύτιμο χρόνο για να πρετοιμαστεί για να αμυνθεί τον Μόραντιν . Η έφοδος του Μόραντιν ήταν ως εξής πήγαινε πάνω του βαραγε ενα βιαιο χτυπημα με το σφυρι του στο κεφάλι του αντιπάλου και στην συνέχεια να καταφέρει με δεύτερο χτυπημα να σπάσει το σφυρί του Γίγαντα και στην συνέχεια να τον αποτελειώσει... Έτσι και έγινε το πρωτο χτύπημα του Μόραντιν ήταν με τόση δύναμη που στην ουσία ο Γκολθάγκεν έχασε στιγμιαία τις αισθήσεις του αλλά ένας Γίγαντας δεν θα εγκατέλειπε έτσι απλά . Στην συνεχεια ο Μόραντιν σε μια στιγμή βαράει το όπλο του Γκολθάγκεν το οποίο έγινε θρύψαλα που έφτασαν σε όλο τον κόσμο . Στην συνέχεια ένα χτύπημα από τον Μόραντιν στο κεφάλι του Γκολθάγκεν ήταν αρκετό για να του συντρίψει το κεφάλι και να πέσει νεκρός στο πεδίο της μάχης ο Γκολθάγκεν......











Αν κουραστίκατε πείτε το ;)


Περιμένω κανένα σχόλιο :)

9 comments:

  1. Biller25 είπε...

    Κάλο ήταν (αν και το ακού-διαβάζω για δεύτερη φορά...που μας το έλεγε και ο Αντώνης στο σχολείο)
    Η ιστορία/μυθολογία του DnD πρέπει να είναι μεγαλύτερη από αυτή του 12θεου (και φυσικά από αυτή του Κθούλου), αλλά ίσως λίγο πιο άγνωστη στο ευρύ κοινό! Πρέπει να αρχίσουμε να γινόμαστε κι εμείς πιστοί!!! Σαν κάτι παιδάκια του δημοτικού που τα βλέπεις έτσι καλά κι ευγενικά, τα ρωτάς ποιο είναι το αγαπημένο τους μάθημα, περιμένοντας να ακούσεις μαθηματικά ή γλώσσα και σου απαντάνε θρησκευτικά!!!
    Btw, Χάρη τα ορθογραφικά σου βγάζουν μάτι...(Αυτά τα έγραψα με το 2ο μάτι που επέζησε)

    ReplyDelete
  2. Biller25 είπε...

    (δεύτερο μάτι, όχι 20 μην με περάσετε Αντώνη κι εμένα με 489209153638 μάτια και άλλα τόσα πλοκάμια! Θυμίζει αυτό που είπε στην αστρονομία: "δηλαδή θα μπορούσαν να υπάρχουν ΠΛΑΣΜΑΤΑ που να βλέπουν τα μικροκύματα;".....και φυσικά να σκάμε εγώ, ο Χάρης, η Μαίρη και η Άρτε στα γέλια και να μας βλέπει ο καθηγητής και να λέει από μέσα του "Από τι μπορεί να πάσχουν τα καημένα;")

    ReplyDelete
  3. Oradon είπε...

    Πλοκάμιαση. Παρεπιπτώντως, Χάρη, από το δεύτερο ημίχρονο και μετά τα ορθογραφικά πολλαπλασιάζονται, όπως εκείνο το στων που πέτυχα κάπου. Καλό ήταν πάντως που ξεκίνησες να γράφεις τη μυθολογία του dnd και του κόσμου που αίζουμε. Μην ξεχάσεις να προσθέσεις ότι οι πιστοί του Γκολθάγκεν ψάχνουν το σπασμένο σφυρί, και την ιστορία για το σφυρλι του Μόραντιν και τους Νάνους.

    ReplyDelete
  4. Biller25 είπε...

    ΑΙΖΟΥΜΕ? ΣΦΥΡΛΙ? Και μετά λέμε για το Χάρη.... αίζουμε όπως χέζουμε, αλλά με ορθογραφικό..... το άλλο είναι προφανές νομίζω....
    Και, ναι, έχουμε πλοκάμιαση (μπορείς να πάρεις όλη την ευθύμη αν θες, γιατί εσύ μας κολλάς, αλλά μη φοβάσε δεν πρέπει να είναι κακή ευθύνη...)

    ReplyDelete
  5. Oradon είπε...

    Φοβάσε;;; ΦΟΒΑΣΑΙ ΑΣΤΟΙΧΕΊΩΤΕ!

    ReplyDelete
  6. Papajimis είπε...

    Ναι... μόνο το φοβάσε σε πείραξε... το ευθύμη δεν σε πείραξε?

    ReplyDelete
  7. Oradon είπε...

    Α, το εξέλλαβα ως εύθυμη με την έννοια της εύθημης διάθεσης, ότι δηλαδή καλά κάνω και το χαίροπαι.

    ReplyDelete
  8. Biller25 είπε...

    =.= Παιδιά, το post είναι καταραμένο....πάμε αλλού να μιλήσουμε.... και εννοούσα "ευθύνη" όχι "εύθυμη", αν ακόμα αναρωτιέστε...

    ReplyDelete
  9. Biller25 είπε...

    Ο Αντώνης το χαίρεπαι πολύ, κατά τ' άλλα(αυτό το είδα περίπου 10 ώρες μετά). "Χαίρομαι" όχι "χαίροπαι" αγαπητό μου παιδί!!! (Ρε, αλήθεια πρέπει να φύγουμε από αύτο το post όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Μας κυνηγάει "η κατάρα του στΩν" και ο "σΥκωμένος Μόραντιν".....)

    ReplyDelete